RSS
TwitterFacebookPinterest

O familie cu 2 copii nevăzători, ajutată de către Asociația Comunitatea Identitară

Asociația Comunitatea Identitară, o asociație printre ale cărei obiective se numără și protejarea familiei ca celulă de bază a societăţii şi combaterea tuturor fenomenelor ce o subminează sau formarea unui cadru propice pentru dezvoltarea personală şi profesională a tuturor generaţiilor, de creştere a nivelului educaţiei, culturii, cunoştinţelor, aptitudinilor şi abilităţilor în domeniile vieţii sociale, în spiritul valorilor naţionale şi creştine, prin promovarea meritocratică a inteligenţei româneşti cu scopul dezvoltării României, a inițiat în ultima vreme mai multe acțiuni filantropice, ajutând familiile nevoiașe din Cluj.

“În data de 22 Februarie 2020, membrii Comunității Identitare au ajutat o familie nevoiasă din Cluj cu trei copii, dintre care doi nevăzători, donând acestora un cuptor cu microunde.

Ca naționaliști ne vedem obligați să venim în sprijinul tuturor românilor aflați în dificultate, pe care îi putem ajuta, mai ales în contextul în care statul uită de aceștia, preferând să arunce sume colosale pe centre și ajutoare pentru imigranți sau pentru asistații social ce refuză munca. Mulțumim tuturor celor ce ne-au sprijinit în aceste acțiuni!

Urmează să fim în continuare alături de românii care au nevoie de sprijin. Cine dorește să se implice alături de noi în această campanie, să ne contacteze la info@comunitateaidentitara.com sau să ne ajute cu o donație în contul ascociației:  RO84RNCB0837166157700001.“, se arată într-un comunicat al Asociației Comunitatea Identitară România


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info