RSS
TwitterFacebookPinterest

Protestele împotriva lui Dodon ating apogeul: “Dodon, greșeală a naturii, gunoi al universului, trădător de neam”

De câteva zile încoace, Republica Moldova fierbe. Antidodonismul s-a răspândit atât de tare în rândul societății din RM, încât e foarte greu să mai găsești pe stradă prin Chișinău susținători ai lui Dodon care să recunoască asta cu inima deschisă, așa cum ar fi făcut-o cu câțiva ani în urmă. Mai surprinzător este acum faptul că până și printre cei din electoratul clasic al socialiștilor, bate vânt de schimbare.

apiland.ro

Probabil pe fondul acestor semnale de schimbare, atât societatea civilă cât și mediul politic din Republica Moldova au reacționat, organizând manifestații, proteste tot mai dese și mai ample împotriva lui Igor Dodon.

“Astăzi (n.r. ieri) , 1 martie, Mișcarea Politică UNIREA a desfășurat o nouă acțiune de protest, cu caracter permanent, ”STOP Dodon!”, la monumentul domnitorului Ștefan cel Mare și Sfânt.

Manifestanții au luat cuvântul la microfonul liber și i-au dorit lui Dodon „să-și ispășească păcatele în închisoare” pentru toate hoțiile pe care le-a făcut, pentru toate acțiunile sale împotriva propriului popor.

Protestele împotriva lui Dodon ating apogeul: “Dodon, greșeală a naturii, gunoi al universului, trădător de neam”, Foto: facebook.com/liberalparty.md

Politica lui Dodon anti-națională, declarațiile sale românofobe, precum și derapajele antidemocratice ale regimului său subjugă totalmente statul de drept, justiția și drepturile omului.

Duminică de duminică, vom continua să spunem ”JOS Dodon!”, pentru că el, preșul lui Putin, nu merită să se mai afle nici măcăr o zi la președinție.”, a scris pe facebook Partidul Liberal din Republica MoldovaContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]