libris.ro

Președintele și Guvernul soroșist cer înspăimântați solidaritate și unitate, în fața valului de redescoperire a țării noastre! Azi, vor patriotism și naționalism!

„ȚARA NOASTRĂ CEA DE TOATE ZILELE! SOROSISTII AFARĂ!

Pe undeva, coronavirusul a venit ca o binecuvântare, le-a arătat românilor calea către adevăr! A devoalat uriașa minciună și manipulare de trădare a țării și transformarea României într-o colonie, printr-un desant ideologic sub steagul ”filosofiei” lui George Soros: națiunile și statele ar trebui distruse, identitățile uitate, Dumnezeu scos din societăți și inimile oamenilor. Și pus în locul valorilor și lucrurilor noastre sfinte – politica corectă, libertatea absolută de gen (distrugerea totală a ideii de familie creștină), spălarea pe creier ca politică de stat.

Azi, când un virus necunoscut atacă nemilos întreaga umanitate, când știința își devoalează încă o dată limitele și nu-l mai poate ajuta pe individ și comunitățile, ca într-o istorie biblică, punitivă, de reîntoarcere la sfințenie și la Dumnezeu, românii își redescoperă cu înfricoșare propria țară, familiile și pământurile lor. Țară pe care mulți au părăsit-o, au uitat-o, au disprețuit-o, au umilit-o! Nu mai era bună deloc țara, era, din contră, cauza tuturor relelor, o țară ”nedemnă” de marile ”aspirații” ale multora, de a deveni sclavi în țările altora, în schimbul unei coji de pâine amare. Desigur, au existat și motive, dar cel mai tragic a fost abandonul luptei pentru țară: intelectualitatea a trădat, pactizând cu ideologia neo-marxisto – globalisto – sorosistă; mulți care puteau să facă ceva pentru binele țării, au preferat să se ”salveze” personal, din lașitate, lăsându-și părinții și bunicii să moară în singurătate și cimitirele pustii: s-au îndepărtat de Dumnezeu!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Azi, înfricoșați de acest virus invizibil și expulzați din țările de adopție, unde nu-și mai găsesc nici slujbe, nici rost, mulți redescoperă propria țară ca pe ultimă salvare. Și speră, cu siguranță, cineva să-i aștepte și să-i primească cu brațele deschise, ca pe fiul risipitor. O altă poveste biblică.

Azi, România nu mai este coruptă? Românii nu mai sunt proști și demni de dispreț? Nu mai pute tot ce-i românesc, național, tradițiile și istoria noastră? Azi, nu! Președintele și Guvernul sorosisti cer înspăimântați solidaritate și unitate, în fața valului de redescoperire a țării noastre cea de toate zilele! Azi, vor patriotism și naționalism, vor să se uite vânzările și trădările, dezbinările pe care le-au făcut cu cinism, își vor și ei locul lor în țara tuturor, ”dulcea Românie”! Afară din țara noastră, sorosistilor, voi ați fost viermii care ați mâncat din rădăcinile noastre, ați provocat unicul exod din istoria noastră, prădând națiunea! Vreți să vă îmbrăcați acum în haine de români? Ați rupt și ați dezbinat!

La final, câteva versuri culese din popor de Mihai Eminescu: ”Și păscutu-s de ai mei/ Ca iarba de mielușei,/ Și păscutu-s de dușmani/ Ca iarba de bolovani/ Și păscutu-s de străini/ Ca iarba de mărăcini.””, a scris pe facebook Aurelian Pavelescu

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info