Președintele și Guvernul soroșist cer înspăimântați solidaritate și unitate, în fața valului de redescoperire a țării noastre! Azi, vor patriotism și naționalism!

“ȚARA NOASTRĂ CEA DE TOATE ZILELE! SOROSISTII AFARĂ!

Pe undeva, coronavirusul a venit ca o binecuvântare, le-a arătat românilor calea către adevăr! A devoalat uriașa minciună și manipulare de trădare a țării și transformarea României într-o colonie, printr-un desant ideologic sub steagul ”filosofiei” lui George Soros: națiunile și statele ar trebui distruse, identitățile uitate, Dumnezeu scos din societăți și inimile oamenilor. Și pus în locul valorilor și lucrurilor noastre sfinte – politica corectă, libertatea absolută de gen (distrugerea totală a ideii de familie creștină), spălarea pe creier ca politică de stat.

apiland.ro

Azi, când un virus necunoscut atacă nemilos întreaga umanitate, când știința își devoalează încă o dată limitele și nu-l mai poate ajuta pe individ și comunitățile, ca într-o istorie biblică, punitivă, de reîntoarcere la sfințenie și la Dumnezeu, românii își redescoperă cu înfricoșare propria țară, familiile și pământurile lor. Țară pe care mulți au părăsit-o, au uitat-o, au disprețuit-o, au umilit-o! Nu mai era bună deloc țara, era, din contră, cauza tuturor relelor, o țară ”nedemnă” de marile ”aspirații” ale multora, de a deveni sclavi în țările altora, în schimbul unei coji de pâine amare. Desigur, au existat și motive, dar cel mai tragic a fost abandonul luptei pentru țară: intelectualitatea a trădat, pactizând cu ideologia neo-marxisto – globalisto – sorosistă; mulți care puteau să facă ceva pentru binele țării, au preferat să se ”salveze” personal, din lașitate, lăsându-și părinții și bunicii să moară în singurătate și cimitirele pustii: s-au îndepărtat de Dumnezeu!

Azi, înfricoșați de acest virus invizibil și expulzați din țările de adopție, unde nu-și mai găsesc nici slujbe, nici rost, mulți redescoperă propria țară ca pe ultimă salvare. Și speră, cu siguranță, cineva să-i aștepte și să-i primească cu brațele deschise, ca pe fiul risipitor. O altă poveste biblică.

Azi, România nu mai este coruptă? Românii nu mai sunt proști și demni de dispreț? Nu mai pute tot ce-i românesc, național, tradițiile și istoria noastră? Azi, nu! Președintele și Guvernul sorosisti cer înspăimântați solidaritate și unitate, în fața valului de redescoperire a țării noastre cea de toate zilele! Azi, vor patriotism și naționalism, vor să se uite vânzările și trădările, dezbinările pe care le-au făcut cu cinism, își vor și ei locul lor în țara tuturor, ”dulcea Românie”! Afară din țara noastră, sorosistilor, voi ați fost viermii care ați mâncat din rădăcinile noastre, ați provocat unicul exod din istoria noastră, prădând națiunea! Vreți să vă îmbrăcați acum în haine de români? Ați rupt și ați dezbinat!

La final, câteva versuri culese din popor de Mihai Eminescu: ”Și păscutu-s de ai mei/ Ca iarba de mielușei,/ Și păscutu-s de dușmani/ Ca iarba de bolovani/ Și păscutu-s de străini/ Ca iarba de mărăcini.””, a scris pe facebook Aurelian Pavelescu


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]