libris.ro

A.U.R. își încetează activitatea electorală pentru a implementa măsuri concrete în sprijinul persoanelor din țară, dar și din diaspora care au nevoie de ajutor în contextul pandemiei de coronavirus

Alianța pentru Unirea Românilor (A.U.R.) își încetează activitatea electorală pentru a implementa măsuri concrete în sprijinul persoanelor din țară, dar și din diaspora care au nevoie de ajutor în contextul pandemiei de coronavirus.

Copreședintele A.U.R. George Simion a criticat într-o conferință de presă industria pharma, pe care a acuzat-o că a finanțat mulți politicieni și mai ales miniștri ai sănătății. Simion a atras atenția că dacă România ar fi avut capacități proprii de producție în domeniul medical, țara ar fi fost pregătită pentru a face față provocării reprezentate de noul coronavirus.

În același context, vicepreședintele AUR Mihai Rădulescu a prezentat un plan concret de măsuri pentru ca România să facă față crizei medicale și celei economice care se prefigurează. Acestea vizează rechemarea personalului medical aflat la pensie, pentru a suplini lipsa cadrelor medicale, și demararea lucrărilor la 3 spitale modulare, câte unul în fiecare regiune istorică a României.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


În viziunea A.U.R. , măsurile economice care ar trebui implementate pentru următoarele 6-9 luni se referă la eeducerea și eliminarea TVA pentru medicamente, alimente și produse de strictă necesitate; suspendarea temporară a contractelor de muncă în industriile cele mai afectate (turism, restaurante, etc.); suspendarea plăților taxelor salariale și a impozitelor pe venit pentru toate companiile care suferă o reducere a activității economice; suspendarea plății utilităților, taxelor și impozitelor, precum și a ratelor pentru persoanele aflate în izolare la domiciliu sau a celor aflate în carantină; asigurarea lichidității pentru companiile cu capital românesc prin ajutoare financiare de stat.

De asemenea, copreședintele A.U.R. George Simion a propus un program dedicat relocării românilor din străinătate care vor dori să se reîntoarcă în țară și de angajare a lor în lucrări de infrastructură și de reindustrializare a României, pentru refacerea economică după depășirea perioadei de criză cauzate de coronavirus.

Fac un apel la Guvernul României. Am văzut în aceste zile că totuși avem granițe. Guvernul dacă este suveran, trebuie să aibă grijă de cetățenii români care trăiesc peste hotare. Suntem alături de românii din Italia. Ne punem la dispoziția românilor care au nevoie de ajutor. Ne punem la dispoziția persoanelor aflate în vulnerabilitate. Este important să ne ajutăm unii pe alții, români pe români. Acest sistem care a eșuat în toate felurile în ultimii 30 ani nu o să facă față. Trebuie să ne implicăm și să ne sprijinim unii pe alții. Este un moment pentru solidaritate și pentru unire”, a conchis Simion.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info