libris.ro

Pentru asta voiau privatizarea sistemului de sănătate? Pacienții cu probleme respiratorii nu mai primesc consultații!

Actualizare: „Nu am limitat sub nicio formă accesul persoanelor la serviciile medicale”, se arată într-un comunicat al rețelei de sănătate Regina Maria, publicat de către Ziarul Financiar

În această perioadă, toate clinicile şi spitalele Regina Maria rămân deschise pacienţilor. Am luat măsuri suplimentare de identificare şi control al riscului de infecţie cu coronavirus: facem un triaj riguros al tuturor pacienţilor care urmează să intre în centrele medicale pentru consultaţii şi internări, am restricţionat accesul tuturor aparţinătorilor în spitale şi am implementat protocoale suplimentare de igienă şi dezinfecţie”, au transmis reprezentanţii Regina Maria pentru ZF.


Știre inițială:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Deși până de curând se dădeau de ceasul morții pentru a forța privatizarea sistemului public de sănătate din România, împingând de la spate o gașcă de politicieni retardați și inconștienți să se avânte în vâltoarea promovării și inițierii samavolnice a privatizării sănătății, companiile medicale private sunt primele acum care își abandonează potențialii pacienți, anunțând public că refuză să mai consulte pacienții cu probleme respiratorii.

„Iată adevărata față a spitalelor private! Medlife: Nu consultăm pacienții care au probleme respiratorii”, scrie ancheteonline.ro

Foto: captură Facebook / dantanasa.ro
Foto: captură Facebook / ancheteonline.ro

Cazuri asemănătoare sunt reclamate de către presă și din partea altor operatori din sistemul privat de sănătate:

„Experiență năucitoare la un celebru spital privat din Capitală. Jurnalistul Dan Andronic: „Vă dați seama ce haos va fi dacă vom avea cu adevărat nevoie de ajutor medical?””, scrie activenews.ro

Jurnaliști, analiști, activiști civici, cu toții au început să atragă atenția cu privire la situații năucitoare cu care se confruntă în aceste zile bolnavii prin zonele sistemului privat de sănătate, atât de mult lăudate și promovate de către niște imbecili iresponsabili de pe scena politică din România, sau de către o anumită parte vândută a presei din țara noastră.

Foto: captură Facebook

Nota noastră: Dacă nici acum nu realizați că trebuie luptat până și cu dinții în România pentru a împiedica „privatizarea” sistemului de public de sănătate, atunci ne vom merita cu toții soarta, din prea multă ignoranță, pasivitate, inconștiență, etc Păi ce te faci dacă România trece printr-o criză de zece ori mai gravă decât asta, și tu ai dat sistemul de sănătate pe mâna ăstora?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info