libris.ro

Și-au luat ăștia de la USR o plăcuță suedeză pe 15 martie de la proprii votanți…

În ciuda faptului că în perioada postdecembristă s-au dat peste cap în cadrul sistemului de învățământ nenumărați miniștri nenorociți să distrugă și să scoată samavolnic din manualele de istorie până și crâmpeiele de istorie ale suferinței românești de-a lungul secolelor în interiorul bazinului carpatic, o postare a USR de pe pagina de socializare a acestei formațiuni politice antiromânești dovedește totuși că mai există români care își cunosc istoria, și mai ales istoria masacrelor și crimelor din Transilvania îndreptate împotriva populației românești.

Pe 15 martie a.c., cu ocazia Zilei Maghiarilor de Pretutindeni, o zi cu o semnificație macabră pentru românii din Ardeal, fiindcă la 15 Martie 1848 parlamentul Ungariei a votat “unirea” cu Ardealul (n.a. anexarea Ardealului) și totodată era și semnalul dat unor crime de o amploare și de o sălbăticie nemaiîntâlnite împotriva românilor, USR postează un mesaj prin care „transmite cetățenilor români de etnie maghiară cele mai bune urări cu ocazia Zilei Maghiarilor de Pretutindeni”.

Din ignoranță, prostie sau trădare, USR face apologia crimelor în masă, adevărate masacre pe criterii etnice, declanșate împotriva românilor în Transilvania de către „forțele revoluționare maghiare” la 15 martie 1848?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Citiți și: Și totuși ce sărbatoresc cu adevărat maghiarii pe 15 martie?

Foto: captură facebook / Uniunea Salvați România – USR

„USR transmite cetățenilor români de etnie maghiară cele mai bune urări cu ocazia Zilei Maghiarilor de Pretutindeni. În aceste momente dificile, când România și întreaga omenire trăiesc sub amenințarea unei pandemii, este mai important ca oricând să facem apel la solidaritate, înțelegere și toleranță reciprocă.”, au scris cei de la USR pe pagina lor de facebook

Citiți și: Românii din Transilvania despre sărbătorirea lui 15 martie: “Stat-au ungurii pe vremea absolutismului în temniţă atâta cât am stat noi sub regimul liberal unguresc?”

Printre românii care au reacționat furibund la această postare a USR am observat și români care regretau faptul că au votat cu USR-ul, spunând că abia acum USR își arată adevărata față antiromânească.

Foto: captură facebook / Uniunea Salvați România – USR

„Îmi pare rău ca v-am dat votul meu, ei să vă voteze.
Ați vrut să atrageți câteva mii de persoane maghiare și ați pierdut zeci de mii de ROMÂNI!”, a scris pe facebook Aby Alberto

Foto: captură facebook / Uniunea Salvați România – USR

„Dan Barna cunoașteți istoria românilor? Sau sunteți alături de români? Cunoașteți faptul că foarte mulți dintre noi poate ne-am pierdut bunici uciși de maghiari pe data de 15 martie?
Dacă nu vă pot aduce personal niște cărți de istorie a Românilor!
#Rușine „, a scris pe facebook Maxim Cosmin

Foto: captură facebook / Uniunea Salvați România – USR

„Vai de partidul vostru. Parcă îmi pare rău că am strâns niște semnături pentru voi! În afară de gargară nimic de voi. Cu postarea asta v-ați ars singuri „, a scris pe facebook Neagu Laurențiu

Foto: captură facebook / Uniunea Salvați România – USR

„Votul meu l-ați pierdut definitiv, efectul acestei postări îl veți vedea la alegeri atunci când românii vor taxa…acum v-ați arătat de fapt adevărata față.”, a scris pe facebook Georgian Petronel

Foto: captură facebook / Uniunea Salvați România – USR

„Multă m*** USR. Ați înșelat încrederea multor alegători.. Adio votul meu. Vandutilor! Le scriați în limba oficiala a României și era perfect! „împreună salvam România” nici măcar amuzant nu mai e… Întreaga clasa politica, vânzători de tara!! „, a scris pe facebook Ilhan Vait

Foto: captură facebook / Uniunea Salvați România – USR

„Ei ne-au măcelarit strămoșii și își bat joc de noi an de an, și voi le urați la mulți ani? Ați comemorat victimele trupelor hortyste? Ați comemorat victimele comunismului? Trădătorilor!
PS: am votat cu voi, dar până aici”, a scris pe facebook Alexandru George Duta

„Îmi pare rău că v-am votat… „, a scris pe facebook Stelian Săvulescu

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info