Ca la nebuni! Controversatul procuror cu probleme penale, Emilian Eva, demis după doar o zi ca director de la Spitalul de Neuropsihiatrie de la Săpoca

Grupul de Investigații Politice anunță o bătaie de joc la adresa societății românești, petrecută oarecum cu perdea tocmai în aceste zile când România se confruntă cu o cumplită criză de natură medicală.

În timp ce România este cuprinsă de haos și s-a decretat starea de urgență, liberalii își bat joc de sistemul de sănătate, numind în funcția de director al Spitalului de Neuropsihiatrie de la Săpoca, un controversat procuror cu probleme penale!?

“Numit pe 18 martie, fostul procuror Eva a apucat să fie director la neuropsihiatrie doar 2 zile. Azi, după ce informația a devenit publică, a fost demis.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Fostul procuror Eva, despre care chiar DNA a stabilit că are „o atitudine psihică oscilantă”, a fost numit, de ministrul Sănătății director al Spitalului de Neuropsihiatrie Săpoca din Buzău. În 2017, Înalta Curte l-a condamnat pe Emilian Eva la 2 ani și 11 luni închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunilor de luare de mită și operațiuni financiare incompatibile cu funcția.

În motivarea Deciziei, judecătorii au reținut faptul că procurorul DNA a identificat instabilitatea psihică a lui Eva drept o posibilă explicație a faptelor acestuia. Potrivit Înaltei Curți, „Procurorul a arătat că aceasta (atitudinea lui Eva, n.n.) poate fi explicată, pe de o parte, prin atitudinea psihică oscilantă a inculpatului (obiectivată şi constată ca atare de organul de urmărire penală în cursul instrumentării prezentei cauze şi care nu poate fi caracterizată drept bipolară în lipsa unor acte medicale şi medico-legale adecvate).”

Și DNA și Eva au făcut apel împotriva sentinței de 2 ani cu suspendare dată de Înalta Curte, iar procesul e în prezent suspendat. Până la sentința definitivă, Guvernul Orban a decis însă să profite de „atitudinea psihică oscilantă” a fostului procuror și să-l numească director al unui mare spital de neuropsihiatrie.Omul potrivit la locul potrivit. “, a scris pe facebook Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice

Nota noastră: Cum ar trebui etichetați sau catalogați cei care s-au dat peste cap pentru a transforma statul cu toate instituțiile sale, în locul de joacă al dezaxaților ăstora? Criza aceasta provocată de pandemia de coronavirus le-a picat fix ca o mănușă acestor neisprăviți de la guvernare. Profitând de starea de urgență, ăștia vor să-și plătească de la buget toate datoriile către forțele care i-au adus nedemocratic la putere, pe toți behăitorii din presă, #Rezist, toată propaganda antiromânească, tot aparatul securistic și mafia din sistemul de justiție?

Măsuri solicitate de către USR-istul Vlad Alexandrescu

De când așteptau bolșevicii un asemenea prilej. Criza asta le pică precum o mănușă… De azi intrăm într-o nouă etapă. Au mai câștigat un pas important împotriva drepturilor și libertăților noastre fundamentale.

Foto: captură facebook Andrei Caramitru apud Facebook / Adrian Boieru

De fapt de asta și ne tot strâng cu ușa an după an, cu tot felul de crize: economice, imigrație, războaie, boli, instabilitate politică și socială; totul este făcut pentru ca omenirea să accepte mai ușor fel și fel de forme de totalitarism, să renunțe de bunăvoie la libertăți și drepturi fundamentale ale omului, în speranța că aceiași mafioți care se ostenesc să ne constrângă toate aceste libertăți, îți vor asigura un anumit grad de securitate în societate.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Basarabia "retrocedată" României de sovietici pentru o alianță cu URSS împotriva Germaniei?

sâm mart. 21 , 2020
La fel ca și în preajma Primului Război Mondial, România era curtată la mijlocul anilor ’30 din mai multe părți pe cale diplomatică, în cadrul unor întâlniri foarte secrete, atât de către Germania, cât și de către diplomații sovietici. Poziția strategică a României, rezervele de petrol, cât și potențialul agricol […]

Poate vă place și:

libris.ro