Asociația Investitorilor din România în Republica Moldova a inițiat campania “Protejăm Viaţa!”, destinată protejării angajaților de la punctele de trecere a frontierei din Republica Moldova

Print Friendly, PDF & Email

 Asociația Investitorilor din România în Republica Moldova a lansat o campanie intitulată “Protejăm Viaţa!”, prin care intenționează să vină în ajutorul angajaților, prin achiziționarea echipamentelor de protecție împotriva COVID 19, echipamente de protecție care urmează a fi transmise către Serviciul Vamal, Poliția de Frontieră și ANSA.

“În aceste vremuri dificile, solidaritatea și implicarea noastră, a fiecăruia, poate salva Vieți Omenești.

 Asociația Investitorilor din România în Republica Moldova a decis să se implice activ în lupta împotriva răspândirii coronavirusului lansând campania “Protejăm Viaţa!”

Campania „Protejăm Viața!” este dedicată protejării angajaților de la punctele de trecere a frontierei din Republica Moldova.

Donațiile vor fi folosite la achiziționarea echipamentelor de protecție împotriva COVID 19, urmând a fi transmise către Serviciul Vamal, Poliția de Frontieră și ANSA.

Pentru cei ce doresc să îşi aducă contribuţia vă rugăm accesați: https://air-rm.md

De asemenea apelăm la fiecare dintre Dumneavoastră să ne susțineți prin distribuirea și promovarea acestei campanii. Pentru orice sugestii, nelămuriri sau propuneri vă rugăm nu ezitați să ne contactați”, se arată în comunicatul publicat pe facebook de  Asociația Investitorilor din România în Republica Moldova

Social Links
Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info