Clădirile SRI-ului, propuse pentru spații de carantină!? Ați avea încredere să vă “cazați” în asemenea obiective militare?


Imobilele aflate în administrarea SRI ar putea fi transformate în zone de carantină. Imobilele aflate în administrarea Serviciului Român de Informații au regim de obiective cu caracter militar, cu destinația cămine de garnizoană, însă ele pot fi puse la dispoziție, în vederea asigurării unor zone de carantină, în contextul epidemiei de coronavirus, se arată în răspunsul transmis de SRI, în exclusivitate, pentru ActiveNews.


Ați avea încredere să vă “cazați” în asemenea obiective militare? Nu vrem s-o luăm prea tare pe câmpii, sau pe tărâmul speculațiilor, dar un asemenea scenariu deja ni se pare ocazia perfectă pentru a scăpa de niște actori incomozi de pe scena politică, economică și culturală românească, ocazia de a scăpa de disidenții politici și ideologici din România.

apiland.ro

Un scenariu SF, aidoma celor din niște cărți distopice precum “O mie nouă sute optzeci și patru“, “Ferma animalelor“, “Minunata lume nouă“, “Fahrenheit 451“, în care toți “incomozii” din societate care stau în calea “progresului” să “dispară”, numai că acum nu vor mai fi luați cu volgile negre și duși la Aiud, Sighet, Gherla, Jilava, Pitești, Târgu Ocna, etc, ci vor fi luați cu ambulanțele, în cadrul unor acțiuni “umanitare”, de asanare a societății de tot ceea ce înseamnă disidenți politici, economici, ideologici, culturali, spirituali, militari, etc.

Repetăm așadar întrebarea. Ați avea încredere să vă “cazați” în asemenea obiective militare care să fie transformate în “spații de carantină”? La istoria sinistră a ultimilor trei decenii, cu nenumărate controverse iscate în jurul serviciilor secrete din România, ați accepta să fiți luați “în grija” unora care au transformat țara într-un joc controlat de cele mai multe ori atât pe plan politic, cât și pe cel economic, din afara țării?

Sursa: Conspiratii.info


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]