Pentru România, politica externă a Departamentului de Stat se confunda cu agenda Fundației pentru o Societate Deschisă în timpul administrației Obama

Pentru România, politica externă a Departamentului de Stat se confunda cu agenda Fundației pentru o Societate Deschisă în timpul administrației Obama

Preambul:

„George Soros este singurul om din SUA care are propria politică externă și care poate s-o implementeze” ( Morton Abramowitz)

Ceea ce de multă vreme afirma atât o parte a presei, anumiți politicieni, cât și opinia publică, este mai nou o informație confirmată de niște documente proaspăt declasificate de peste Ocean. Nu era chiar un mare secret faptul că mai ales în timpul administrației Obama, Departamentul de Stat era infestat cu oameni dispuși să-i facă pe plac controversatului miliardar George Soros, și să promoveze agenda acestuia în anumite părți ale globului, ca și cum ar fi fost de fapt politica externă oficială a SUA.

Mii de ore de emisiuni televizate și tone de cerneală au curs la nivel mondial cu privire la implicarea Departamentului de Stat în promovarea celor mai inepte și năstrușnice politici sau măsuri de inspirație neomarxistă.

Deși cohorte întregi de țuțeri de toate soiurile prezentați publicului larg ca fiind așa numiții „vectori de opinie” se agitau până acum să nege acest aspect, în realitate este mai mult decât evident faptul că Departamentul de Stat a fost și încă mai este implicat din păcate în promovarea unor astfel de acțiuni.

Documente declasificate peste Ocean. România: Soros stabilea agenda politică externă a lui Obama„, scrie evz.ro.

În timpul administrației Obama, România a fost câmpul de joacă atât al puzderiei de ONG-uri soroșiste, cât și al altor grupuri de interese externe, desfășurându-se fără nici o restricție de nici un fel pe plaiurile mioritice tot felul de experimente: sociale, ideologice, politice, economice, etc

Pentru manipularea maselor, fundațiile soroșiste primeau finanțări inclusiv din fonduri guvernamentale.Controlul asupra justiției din câteva state europene a beneficiat de fonduri pentru susținerea unor uriașe campanii care au antrenat un număr impresionant de persoane.

Oricât ar putea părea de absurd sau de incredibil, agenda de extremă stânga a controversatului miliardar american a fost susținută chiar din fonduri guvernamentale ale Statelor Unite.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 9 books
Oranki. Amintiri din captivitate

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas

1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info