RSS

Ecaterina Teodoroiu, omagiată la…

Asociația culturală …

Supliment al revistei MAGAZIN CR…

Noul număr al suplim…

De ce Eminescu de Ziua Culturii …

de Claudiu Dumitrach…

Echipa nostră de la Târgu-Jiu a …

Biserica “Izvorul Tă…

Ecaterina Teodoroiu sărbătorită …

Se împlinesc în aces…

Glasul.info din nou cenzurat dup…

Fandel Mihai, redact…

15 ianuarie 2022, a X-a ediție a…

Începând cu ora 12.0…

CERERE DE DEMISIE A CELOR RĂSPUN…

CĂTRE: Membrii Guver…

Discriminare etnică îndreptată î…

Doar plățile indemni…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (5 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

PNL alunecă tot mai mult spre bolșevism! Vrea numai presă care să pupe în fund liberalii

Print Friendly, PDF & Email

O idee mai veche vehiculată de către cercurile de extremă stânga din România, legată de instituirea în România a unei cenzuri masive îndreptate împotriva a zeci de publicații, este readusă în actualitate de către consilierul de stat din Ministerul Tineretului, Adrian Stoica, care sub pretextul luptei împotriva știrilor false a creat pe facebook grupul intitulat “Grupul pentru Combaterea Manipularii”.

“Vă invit să luați parte la acțiunea de combatere a știrilor false. În această perioadă delicată, orice fake-news care induce panică și confuzie trebuie combătut!”, scria pe 21 martie 2020 pe facebook consilierul de stat din Ministerul Tineretului, Adrian Stoica

Foto: captură facebook

70 de site-uri de știri/blog-uri cu un nivel ridicat de fake news conform aplicației “De necrezut”:”, așa arată una dintre postările consilierului de stat din Ministerul Tineretului, Adrian Stoica, de pe grupul de facebook intitulat “Grupul pentru Combaterea Manipularii”

Foto:  captură facebook
Foto: captură facebook

Așadar, folosindu-se de pretextul combaterii știrilor false pe perioada pandemiei de coronavirus, acest tânăr consilier al guvernării liberale readuce în actualitate marota TFL-isto-Rezistentă de a reduce la tăcere toate publicațiile care nu se țin de pupat zilnic în fund guvernarea actuală. Tactică pur bolșevică, cuprinzând pe o listă de vreo câteva zeci de publicații pe lângă unele site-uri cu conținut aberant, și publicații consacrate, unde scriu jurnaliști cu experiență, dar care au însă poziții sau opinii antiguvernamentale, îndreptate împotriva incompetenței și corupției liberale.

“PNL ATACA PRESA – Consilierul de stat din Ministerul Tineretului, Adrian Stoica, a format pe Facebook Grupul pentru Combaterea Manipularii si se da mare cu poze cu Iohannis si Orban. Stoica cere sa i se parasca fake-urile din presa si a publicat o lista cu “70 de publicatii cu un nivel ridicat de fake-news”. Printre tintele infierate: luju.ro, antena3.ro, dcnews.ro, grupul.ro, stiripesurse.ro, romaniatv.net, bzi.ro”, scrie luju.ro

Avem așadar de a face cu un funcționar public, plătit din bani publici, adică din taxele și impozitele noastre, să combată toate publicațiile nefavorabile guvernării liberale. Ce-i asta dacă nu poliție politică? Și făcută încă pe bani publici!

În descrierea grupului respectiv sunt trecute și obiectivele celor care s-au adunat să combată critica antiguvernamentală pe bani publici:

“Obiectivul grupului este acela de a combate manipularea creată în mediul online de persoane care au interese meschine sau un coeficient de inteligență scăzut.

Potrivit dezideratului acestui grup, societatea ar trebui să revină la dictatura unei așa zise “elite”, la o formă de autocrație în care elita să aibă puterea de a hotârî la ce zei avem să ne rugăm sau nu, unde avem voie să ne rugăm sau nu, ce avem voie să mâncăm sau nu, ce avem voie să citim și ce nu, ș.a.m.d.

Foto: captură facebook
Foto: captură facebook
Foto: captură facebook

Nota noastră: Combaterea pandemiei e importantă într-adevăr, iar pericolul nu este de neglijat. Doar oare numai nouă ni s-a părut că există o mare doză de subiectivitate din partea liberalilor îndreptată cu mult mai multă înverșunare împotriva bisericilor deschise, decât împotriva mall-urilor deschise, împotriva băncilor deschise, a supermarketurilor deschise, a farmaciilor deschise, etc?

Social Links
Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Switch to mobile version