Nostalgiile bolșevice ale lui Rareș Bogdan: “Îl rog pe Marcel Vela să-și pună în acțiune toți milițienii din minister!” Îi e dor de miliție?

Ce credeți oare că ar fi fost la gura presei și a politicienilor dacă un PSD-ist ar fi declarat așa ceva, precum a făcut-o Rareș Bogdan: “Îl rog pe Marcel Vela să-și pună în acțiune toți milițienii din minister!”?

Deci, milițieni, și nu polițiști!? Să fie această propoziție doar o scăpare “nevinovată”, sau o critică veninoasă la adresa colegului “milițian” Marcel Vela? Sau e ceva mai mult, din care liberalii își relevă adevărata lor față, cu înclinații către extremă stânga, cu nostalgii către vremurile pline la tot pasul de totalitarism stradal?

“Rareș Bogdan se dezlănțuie: În rural se circulă ca vodă prin lobodă, oamenii veniți din diaspora nu respectă izolarea. Îl rog pe Marcel Vela să-și pună în acțiune toți milițienii din minister!”, scrie activenews.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Dacă am îmbrăca haina de polițiști, noi am cere în secunda doi sindicatului polițiștilor să inițieze o acțiune oficială împotriva acestui Rareș Bogdan. Este foarte clară nota peiorativă din declarația politicianului. Dacă și-a propus să lovească în ministru Vela, ei bine, mai degrabă demersul său a ricoșat mai mult tot împotriva condiției de polițist din România, împotriva celor care acum sunt întinși pe toate străzile, pe toate coclaurile, sub pretextul luptei împotriva pandemiei.

Deși se erijează în mare politician și mare cunoscător a situației din România, venind culmea și din postura de om de televiziune, de om din presă, are oare habar Rareș Bogdan de lipsa de personal din poliția rurală, de cât de mult s-a redus la minim organigrama posturilor de poliție rurale?

Deși ne manifestăm o opinie poate extrem de subiectivă, despre acest individ numit Rareș Bogdan putem spune că nouă nu ne-a plăcut niciodată, nici cameleonismul său politic, nici lipsa de deontologie de pe vremea când activa în presă. Iar acest exemplu actual nu este altceva decât exemplu pur de manipulare, un exercițiu de imagine pur demagogic, care pute de la o poștă a ipocrizie și dilentatism. Păi ai cui “milițieni” sunt ăia de la ministerul lui Vela? Nu ai voștri? Lăsați naibii poliția în pace, n-o implicați în jocurile sau nostalgiile voastre bolșevice!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

(VIDEO) SINISTRU! În 2019 la spitalul de urgență din Suceava, Iohannis: "Sunt convins că veți avea foarte mulți pacienți aici!"

mar mart. 31 , 2020
Pe 16 octombrie 2019, președintele Klaus Iohannis accepta invitația portocaliului Gheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, de a-și juca rolul într-o scenetă electorală de prost gust, în cadrul inaugurării Ambulatoriului integrat de specialitate al Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava. Deși era un eveniment la care ar […]

Poate vă place și:

libris.ro