RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Nostalgiile bolșevice ale lui Rareș Bogdan: “Îl rog pe Marcel Vela să-și pună în acțiune toți milițienii din minister!” Îi e dor de miliție?

Ce credeți oare că ar fi fost la gura presei și a politicienilor dacă un PSD-ist ar fi declarat așa ceva, precum a făcut-o Rareș Bogdan: “Îl rog pe Marcel Vela să-și pună în acțiune toți milițienii din minister!”?

Deci, milițieni, și nu polițiști!? Să fie această propoziție doar o scăpare “nevinovată”, sau o critică veninoasă la adresa colegului “milițian” Marcel Vela? Sau e ceva mai mult, din care liberalii își relevă adevărata lor față, cu înclinații către extremă stânga, cu nostalgii către vremurile pline la tot pasul de totalitarism stradal?

“Rareș Bogdan se dezlănțuie: În rural se circulă ca vodă prin lobodă, oamenii veniți din diaspora nu respectă izolarea. Îl rog pe Marcel Vela să-și pună în acțiune toți milițienii din minister!”, scrie activenews.ro

apiland.ro

Dacă am îmbrăca haina de polițiști, noi am cere în secunda doi sindicatului polițiștilor să inițieze o acțiune oficială împotriva acestui Rareș Bogdan. Este foarte clară nota peiorativă din declarația politicianului. Dacă și-a propus să lovească în ministru Vela, ei bine, mai degrabă demersul său a ricoșat mai mult tot împotriva condiției de polițist din România, împotriva celor care acum sunt întinși pe toate străzile, pe toate coclaurile, sub pretextul luptei împotriva pandemiei.

Deși se erijează în mare politician și mare cunoscător a situației din România, venind culmea și din postura de om de televiziune, de om din presă, are oare habar Rareș Bogdan de lipsa de personal din poliția rurală, de cât de mult s-a redus la minim organigrama posturilor de poliție rurale?

Deși ne manifestăm o opinie poate extrem de subiectivă, despre acest individ numit Rareș Bogdan putem spune că nouă nu ne-a plăcut niciodată, nici cameleonismul său politic, nici lipsa de deontologie de pe vremea când activa în presă. Iar acest exemplu actual nu este altceva decât exemplu pur de manipulare, un exercițiu de imagine pur demagogic, care pute de la o poștă a ipocrizie și dilentatism. Păi ai cui “milițieni” sunt ăia de la ministerul lui Vela? Nu ai voștri? Lăsați naibii poliția în pace, n-o implicați în jocurile sau nostalgiile voastre bolșevice!Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]