libris.ro

În plină criză de coronavirus, Italia, Spania, Germania își cer ”drepturile”, capete de români care să le muncească pământurile

„ARE BALTA PEȘTE, SUNT ROMÂNI DE EXPORT… REALIZĂRI ALE GUVERNULUI PNL ÎN VREMURI DE PANDEMIE

În plină criză de coronavirus, Italia, Spania, Germania își cer ”drepturile”, capete de români care să le muncească pământurile. Se fac culoare de trecere speciale, ambasadele și primii-miniștri lor bat din picioare la cererea fermierilor, iar Vela și alți potentați români se bucură foarte, zicând că e de bine.

Nu vedem vreo preocupare să se muncească și pământurile noastre, ceva încurajări, facilități, chemări, deși milioane de hectare cu pământ mai bun decât al italienilor, spaniolilor, germanilor stau nemuncite de decenii și lumea rurală suferă de sărăcie, foame, îmbătrânire, umilință și moarte. Deși unii din așa-zisii diasporezi, după ani și ani de muncă, au venit în țară mai săraci decât au plecat, cerând să fie protejați de statul român, deși n-au plătit nici taxe, nici asigurări de sănătate pentru că, vezi, Doamne, erau stranieri…, dar au votat cu cine-a trebuit.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


În plină criză de coronavirus, Italia, Spania, Germania își cer ”drepturile”, capete de români care să le muncească pământurile

Voi, PNL-ul și Iohannis, ați știut, însă, să-i instigați împotriva celor de-acasă ani și ani, spunându-le că sunt corupți și proști, că ei reprezintă democrația și statul de drept, iar, când au venit acasă, așa s-a-ntâmplat, au intrat direct la izolare și carantină, aducând, fără vina lor, nenorocirea în țară. Și, pentru că nu era de ajuns, din cauza urii implantate prin propaganda ”de dreapta”, ”europeană”, acum s-a-ntors roata, românii de-acasă în loc să-i primească cu brațele deschise și creștinește, le întorc ura înmiit, privindu-i mai rău decât pe străini, absolut apocaliptic.

Dar ei nu au drepturi în România, care, zice Constituția, este ”patria comună și indivizibilă a tuturor cetățenilor săi”? Și-au lăsat părinții și bunicii să moară singuri, prin satele devastate, fără să poată, de multe ori, să-i ducă la groapă, cu grădinile și casele în paragină. Azi, când România ar avea nevoie mai mult ca oricând de ei, sunt din nou izgoniți, ca o marfă stricată pentru noi. Este constituțional să se întâmple asta? Cum e cu statul de drept și drepturile cetățenilor, stimată UE? Aici nu se mai pune? Las` că are balta pește, sunt capete de români pe gratis, și la bucată, și la cireadă!”, a scris pe facebook Aurelian Pavelescu

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info