Patru organizații civice din România lansează începând de astăzi, campania „Acționăm împreună pentru Basarabia”

Patru organizații civice din România lansează începând de astăzi, campania „Acționăm împreună pentru Basarabia”, o campania umanitară de strângere de fonduri și echipamentele necesare pentru spitalele și oamenii aflați în dificultate din Republica Moldova. Platforma Unionistă Acțiunea 2012, Asociații Dacii Liberi, Liga Studenților din Iași și Frontul Patrioților Români fac apel către toți români pentru solidaritate și implicare.

„#Impreună: Români din dreapta și din stânga Prutului! Ne confruntăm, ca și restul planetei, cu acest virus letal. Și îl vom învinge ÎMPREUNĂ, pentru că suntem ACEIAȘI. Implică-te și tu activ, donând sau participând în campania de sprijinire a românilor afectaţi de pandemie de pe ambele maluri ale Prutului.

Uniţi şi la bine, dar mai ales la greu, vom învinge mereu! Implică-te și tu activ, donând sau participând în campania de sprijinire a românilor afectaţi de pandemie de pe ambele maluri ale Prutului. Uniţi şi la bine, dar mai ales la greu, vom învinge mereu!” îndeamnă la mobilizare organizatorii campaniei.

Campania se va desfășura pe întreaga durată a crizei de Covid-19, iar toți cei care vor să contribuie prin donații o pot face prin www.actiunea2012.ro/donează

apiland.ro


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]