Se moare cu zile în România! În plină pandemie de coronavirus, pacient de 17 ani în stare gravă, externat la Iași

După izbucnirea pandemiei de coronavirus, orice alte boli și tratamente sau operații necesare în sistemul medical din România au trecut în planul secund. Așa se face că avem deja exemple de oameni care au murit cu zile, precum asistenta medicală de 48 de ani din Măureni, Corina Radics, care a murit cu zile la Spitalul Județean de Urgență din Reșița, în urma unei hemoragii a gleznei fracturate, neoperate la timp, potrivit activenews.ro.

Din păcate și la Iași avem cazuri nu tocmai fericite, cu un tânăr de doar 16-17 ani din Botoșani externat după o intervenție chirurgicală, în urma unui accident rutier. Pozele cu rănile oribile pe care le are acest tânăr în urma accidentului rutier, sunt efectiv de nepublicat.

libris.ro

Despre situația acestui tânăr ne-a anunțat, culmea, cineva tocmai de la Satu Mare. Am citit cu revoltă și frustrare știrea despre situația asistentei Corina Radics, răpusă de un sistem medical pe care l-a slujit toată viața, și care a murit mucenicește, așa cum scriu cei de la activenews.ro. Acum vedem și această situație cu un tânăr care ar avea toată viața înainte, însă este abandonat de un sistem defect, într-o stare absolut deplorabilă.

Chiar trebuie să asistăm cum mor oamenii cu zile sub ochii noștri în România? Așa de defect este sistemul de sănătate din țara noastră în actuala guvernare?


About the Author

Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]