Se moare cu zile în România! În plină pandemie de coronavirus, pacient de 17 ani în stare gravă, externat la Iași

După izbucnirea pandemiei de coronavirus, orice alte boli și tratamente sau operații necesare în sistemul medical din România au trecut în planul secund. Așa se face că avem deja exemple de oameni care au murit cu zile, precum asistenta medicală de 48 de ani din Măureni, Corina Radics, care a murit cu zile la Spitalul Județean de Urgență din Reșița, în urma unei hemoragii a gleznei fracturate, neoperate la timp, potrivit activenews.ro.

Din păcate și la Iași avem cazuri nu tocmai fericite, cu un tânăr de doar 16-17 ani din Botoșani externat după o intervenție chirurgicală, în urma unui accident rutier. Pozele cu rănile oribile pe care le are acest tânăr în urma accidentului rutier, sunt efectiv de nepublicat.

Despre situația acestui tânăr ne-a anunțat, culmea, cineva tocmai de la Satu Mare. Am citit cu revoltă și frustrare știrea despre situația asistentei Corina Radics, răpusă de un sistem medical pe care l-a slujit toată viața, și care a murit mucenicește, așa cum scriu cei de la activenews.ro. Acum vedem și această situație cu un tânăr care ar avea toată viața înainte, însă este abandonat de un sistem defect, într-o stare absolut deplorabilă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro

Chiar trebuie să asistăm cum mor oamenii cu zile sub ochii noștri în România? Așa de defect este sistemul de sănătate din țara noastră în actuala guvernare?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Degradant! Imagini răscolitoare cu românii duși pe plantațiile de ceapă din Germania

Dum apr. 12 , 2020
Astăzi, o țară întreagă a putut urmări înmărmurită imagini pe majoritatea televiziunilor din România, cu românii încolonați precum sclavii pe plantațiile de ceapă verde din Germania. Imagini ale umilinței, imagini degradante, filmate potrivit ultimelor informații în anul 2016, imagini greu de urmărit de către toți cei care simt și iubesc […]

Poate vă place și:

libris.ro