Acuzații grave: “Știaţi încă din decembrie 2019 despre urgia care urma să se abată şi asupra României!”

Nicuşor Halici, deputat PSD de Vrancea, aduce niște acuzații extrem de grave la adresa liberalilor. Politicianul social democrat îi consideră responsabili pe liberalii din județul Vrancea pentru problemele apărute pe fondul pandemiei de COVID-19, spunând că aceștia mint și demonstrează că sunt de o incompetență de parcă “abia ieri au fost paraşutaţi în judeţul pe care ar trebui să îl cunoască cât de cât, totuşi“.

Știaţi încă din decembrie 2019 despre urgia care urma să se abată şi asupra României, dar pe atunci nu vă interesau decât alegerile anticipate şi cum să-i prostiţi mai repede pe români!

apiland.ro

V-aţi preocupat doar de intrigi şi de conspiraţii politice, pe sănătatea şi pe viaţa românilor!Pentru voi nu contează dacă trăim sau murim, vouă să vă fie bine, să ajungeţi cât mai repede la funcţiile alea pentru care sunteţi în stare de orice!”, a declarat deputatul Nicușor Halici

Despre solicitarea liderilor PNL Vrancea pentru un management militar la Spitalul Judeţean, Nicușor Halici vorbește în termeni foarte duri, acuzând că acum “Liberalii aruncă ,,COVID-ul” în curtea Armatei, pentru a scăpa de răspundere“:

“Acum, culmea incompetenţei, PNL Vrancea cere management militar la Spitalul Judeţean. Asta în condiţiile în care exact de la Spitalul Militar din Focşani a pornit infecţia în oraş, de la un medic militar care, deşi ştia că s-a aflat în preajma unui persoane infectate cu COVID-19, a fost la o petrecere de 8 Martie, fără să stea prea mult pe gânduri. “, mai adaugă deputatul Nicușor Halici


About the Author

Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]