libris.ro

Un liberal din Mehedinți: „Lasă-i dracu pe proști să moară!!! Te rog eu frumos, Ludovic!!!”

În aceste zile în care tot mai multă lume a fost revoltată de ceea ce s-a petrecut pe aeroportul de la Cluj-Napoca și pe alte aeroporturi din țară, de un dublu standard pe care guvernanții înțeleg să-l aplice populației în plină pandemie de coronavirus, descoperim un liberal din județul Mehedinți, cu un limbaj birjăresc la adresa românilor.

Silvius Degeratu se prezintă pe contul său de socializare ca fiind administratorul paginii de facebook PNL Mehedinti. Nimic de reproșat până aici. Doar că unele dintre postările sale sunt uneori de o agresivitate și de un antiromânism de speriat.

Referindu-se la dorința unora dintre români de a se putea ruga la biserici, așa cum se întâmplă de exemplu în alte țări creștine, unde putem da ca exemplu Georgia, marele liberal de Mehedinți, Silvius Degeratu, face niște aprecieri nu tocmai „ortodoxe” la adresa românilor: „Măi Peneleule, lasă-i tu pe proști să moară, te rog eu frumos!!!!!”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


„Văd pe aici niște nenea și niște tanti ofticați grămadă că nu s-ar putea duce lumea la biserică sau la cimitire. Mai Peneleule, lasă-i tu pe proști să moară, te rog eu frumos!!!!! Adică, cum tu peneleu, tu Orban și Iohannis să veniți să ne tineți proștii în case? Că vă place vouă, că sunteți voi smecheri și controlati totul!!

Lasă-i dracu pe proști să moară!!! Te rog eu frumos, Ludovic!!!
Dă-le drumul la ciumitir!!! Zi-i că au voie!!”, a scris pe facebook liberalul Silvius Degeratu

Foto: captură facebook

Pe profilul său de socializare, Silvius Degeratu nu ezită să se afișeze cu rama celor de la #Rezist, dar și să se laude cu poze în care apare alături de Ludovic Orban, de Vlad Nistor, sau de Siegfried  Mureșan, vicepreședintele EPP, pe la nu știu ce eveniment organizat de către popularii europeni prin Parlamentul European. Deci nu e doar un simplu postac neinspirat pe pagina de facebook a celor de la PNL Mehedinți…

Foto: captură facebook

De altfel, aproape la tot pasul prin postările sale de pe contul său de socializare, liberalul mehedințean Silvius Degeratu îi face proști pe românii din diverse zone ale țării, sau cu alte simpatii politice și ideologice în afara celei „liberale”.

Foto: captură facebook

Trebuie menționată printre altele și dragostea sa pentru multiculturalism, mai ales când vine vorba despre minoritățile conlocuitoare și despre cum „le strică” românii pe acestea, prin balcanism și lipsă de civilizație, lipsă de cultură, de materie cenușie, etc.

Foto: captură facebook

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info