Daniel Gheorghe: Înțelegeți că România nu este nici stat ateu și nici preșul unor activiști neo-marxiști!

Deputatul liberal Daniel Gheorghe reacționează la ofensiva “forțelor anti-creștine împotriva Bisericii Ortodoxe Române”, numind ziua de azi ca fiind “Miercurea trădării lui Iuda”. El le cere colegilor din Guvernul României să nu dea curs somației lui Iohannis sau solicitărilor venite din partea UDMR, USR, și celor venite din partea unor activiști seculariști, antiortodocși.

Miercurea trădării lui Iuda găsește România într-o plină ofensivă a forțelor anti-creștine împotriva Bisericii Ortodoxe Române. Biserica deranjează pentru ca Ea ne învață Adevărul și pentru că este cea mai legitimă și mai veche instituție din România, având deopotrivă componenta spirituală, identitară și socială!

Acordul dintre Patriarhie și MAI este un act decent care respectă întru totul normele prevăzute în ordonanțele militare în vigoare și care stipulează limpede niște norme de protecție a sănătății publice și niște limite sociale clare. Orban, Vela, distinși colegi din Guvern care înțelegeți că România nu este nici stat ateu si nici presul unor activiști neo-marxisti, sunteți atacati pentru un lucru bun; nu vă temeți și nu dați înapoi!”, a scris pe facebook Daniel Gheorghe

apiland.ro

Foto: captură facebook / Daniel Gheorghe
Foto: captură facebook / Daniel Gheorghe

About the Author

Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]