PNȚCD denunță gestul Președintelui Klaus Iohannis ca act de ură personală și de prigonire a creștinilor din România

“PNȚCD DENUNȚĂ VEHEMENT GESTUL LUI KLAUS IOHANNIS DE ANULARE A PROTOCOLULUI ÎNTRE BOR ȘI MAI – ACT DE URĂ ÎMPOTRIVA CREȘTINILOR! ÎNCĂLCARE FLAGRANTĂ A LIBERTĂȚII DE CONȘTIINȚĂ, GARANTATĂ DE CONSTITUȚIE!

Protocolul încheiat între Biserica Ortodoxă și Ministerul Afacerilor Interne, pentru ca poporul român să se bucure de Sfintele Paști – biruința absolută a Mântuitorului Hristos asupra morții și chemarea întregii umanități în Împărăția Luminii -, a fost un act plin de înțelepciune și respect pentru popor!

apiland.ro

Protocolul asigura din plin măsurile de prevenție, cu mult mai puternice decât cele asigurate de stat în piețe, spații comerciale sau spitale! Nu mai vorbesc despre aeroporturile morții, deschise din interese politice!

În acest context, PNȚCD denunță gestul Președintelui Klaus Iohannis ca act de ură personală și de prigonire a creștinilor din România, o dorință de răzbunare împotriva oricărei rezistențe contra dictaturii anti-creștine pe care a instaurat-o în România, fără corespondent în istorie, mai gravă decât în perioada bolșevică: nici atunci bisericile n-au fost închise de stat! Invocarea ”pericolului” extinderii pandemiei este falsă, doar un pretext, în condițiile în care Protocol făcea cu neputință crearea aglomerărilor!

Gestul Președintelui de ură și de prigonire nu este singular, cu aceeași determinare opunându-se Referendumului pentru familie și făcând tot ce i-a stat în putință pentru a-l anula!

Poporul va înțelege acum, mai bine ca niciodată, că Președintele și-a asumat oficial rolul de prigonitor al creștinilor, în contra Constituției, care garantează libertatea de conștiință. Degetul amenințător de azi al lui Klaus Iohannis împotriva crucii și poporului va rămâne în istorie, amenințare fără precedent venită din partea unui șef de stat împotriva propriei națiuni!

Felicit BOR și MAI pentru inițiativa lor de a da nădejde poporului! Este, de asemenea, încă o ocazie să se poată vedea cât de puternice sunt organizațiile ateiste din România, reacțiile pline de ură împotriva creștinilor și în zilele acestea!

În Săptămâna Patimilor, poporul român va urca și el Golgota, însoțindu-l pe Hristos până la capăt! Vom bea și paharul acesta! Spre Înviere!”, a scris pe facebook Aurelian Pavelescu


About the Author

Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]