PNȚCD denunță gestul Președintelui Klaus Iohannis ca act de ură personală și de prigonire a creștinilor din România

“PNȚCD DENUNȚĂ VEHEMENT GESTUL LUI KLAUS IOHANNIS DE ANULARE A PROTOCOLULUI ÎNTRE BOR ȘI MAI – ACT DE URĂ ÎMPOTRIVA CREȘTINILOR! ÎNCĂLCARE FLAGRANTĂ A LIBERTĂȚII DE CONȘTIINȚĂ, GARANTATĂ DE CONSTITUȚIE!

Protocolul încheiat între Biserica Ortodoxă și Ministerul Afacerilor Interne, pentru ca poporul român să se bucure de Sfintele Paști – biruința absolută a Mântuitorului Hristos asupra morții și chemarea întregii umanități în Împărăția Luminii -, a fost un act plin de înțelepciune și respect pentru popor!

Protocolul asigura din plin măsurile de prevenție, cu mult mai puternice decât cele asigurate de stat în piețe, spații comerciale sau spitale! Nu mai vorbesc despre aeroporturile morții, deschise din interese politice!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

În acest context, PNȚCD denunță gestul Președintelui Klaus Iohannis ca act de ură personală și de prigonire a creștinilor din România, o dorință de răzbunare împotriva oricărei rezistențe contra dictaturii anti-creștine pe care a instaurat-o în România, fără corespondent în istorie, mai gravă decât în perioada bolșevică: nici atunci bisericile n-au fost închise de stat! Invocarea ”pericolului” extinderii pandemiei este falsă, doar un pretext, în condițiile în care Protocol făcea cu neputință crearea aglomerărilor!

Gestul Președintelui de ură și de prigonire nu este singular, cu aceeași determinare opunându-se Referendumului pentru familie și făcând tot ce i-a stat în putință pentru a-l anula!

Poporul va înțelege acum, mai bine ca niciodată, că Președintele și-a asumat oficial rolul de prigonitor al creștinilor, în contra Constituției, care garantează libertatea de conștiință. Degetul amenințător de azi al lui Klaus Iohannis împotriva crucii și poporului va rămâne în istorie, amenințare fără precedent venită din partea unui șef de stat împotriva propriei națiuni!

Felicit BOR și MAI pentru inițiativa lor de a da nădejde poporului! Este, de asemenea, încă o ocazie să se poată vedea cât de puternice sunt organizațiile ateiste din România, reacțiile pline de ură împotriva creștinilor și în zilele acestea!

În Săptămâna Patimilor, poporul român va urca și el Golgota, însoțindu-l pe Hristos până la capăt! Vom bea și paharul acesta! Spre Înviere!”, a scris pe facebook Aurelian Pavelescu

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Transilvăneni și români: așa ne împarte propaganda maghiară din punct de vedere religios!?

mie apr. 15 , 2020
Deși articolul din Constituția României prevede că “România este stat naţional, suveran şi independent,  unitar şi indivizibil”, propaganda maghiară nu ezită să bage mai mereu bățul printre gard, promovând noi noțiuni anticonstituționale, precum “statul multinațional“, insistând obsesiv cu propaganda multiculturală și multiidentitară în Transilvania (n.r. dar asta doar univoc, într-un singur sens, și anume […]

Poate vă place și:

libris.ro