libris.ro

Liber la „vânătoare” de ortodocși în România? 150 km parcurși de un #rezistent pentru a monitoriza bisericile!?

În cea de-a doua zi de Paști, am văzut în presă cum o formă de viață cu o ură irațională și inexplicabilă împotriva creștinismului și în mod special împotriva ortodoxismului și a Bisericii Ortodoxe Române, recunoștea cu nonșalanță pe facebook cum a parcurs el 150 de km pentru a monitoriza bisericile unde slujește „talpa BOR” condusă de un „patriarh toxic”.

Deci, pe vreme de stare de urgență, în care suntem cu toții obligați să stăm sechestrați în case, de-ți vine greu până și să te duci până la magazinul de la colțul blocului dacă nu e o nevoie URGENTĂ (!?), o formă de viață care se crede superioară „fanaticilor religioși” (n.r. așa cum știe ea de la tătucul neobolșevic din fruntea țării), a ieșit la ceas de noapte pentru a supraveghea habotnicii ortodocși, ca pe niște animale pe care nu le poți lăsa nesupravegheate pe câmp? Ce-o fi completat forma de viață pe declarația pe propria răspundere? Unde se încadra cu această îndeletnicire la o asemenea oră?

A fost Sfintele Paști cu câteva zile înainte și la alte confesiuni religioase creștine. Ați auzit să se ducă neobolșevicii ăștia de gură cască s-o facă pe-a paparazzi pe la alte culte religioase? Au ce au în mod special cu ortodoxia, și culmea este că statul român aproape în întregul său ansamblu, a căpătat prin multe instituții ale statului un profund și îngrijorător caracter antiortodox.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


„Un activist #rezist a recunoscut, cu seninătate, că s-a deplasat 150 de km în noaptea de Înviere, inclusiv după ora 22:00, pentru a „verifica bisericile”. Nicio reacție din partea autorităților”, a scris activenews.ro

Foto: captură facebook / Ovidiu Vanghele

Aflăm de la jurnaliștii de la Activenews.ro că activistul #rezist se numește Ovidiu Vanghele, și este coordonatorul siteului safielumina.ro, un proiect pe care nu cu mult timp în urmă anunța și Dragoș Pătraru că îl susține și că este de acord cu grobianismul care se găsește pe această platformă plină de blasfemii și de invective ieftine la adresa celor care au ales să-și respecte credința strămoșească.

Foto: captură facebook / Ovidiu Vanghele

Deranjat de către ceea ce au publicat cei de la Activenews, Ovidiu Vanghele reacționează agresiv pe contul său de socializare, aruncând cu generozitate cu fel și fel de invective la adresa jurnaliștilor respectivi:

„Tura mea de documentare prin jurul orasului Campina in noaptea de Inviere a devenit, iata, subiect de “investigatie” pentru niste oligofreni care, la randul lor, se considera “presa”.Pai fmm, ia, toti copiii de la activefiction astia, la bastonașe, hai! Si saptamana viitoare trecem la a mic de mana!”, a scris pe facebook Ovidiu Vanghele

Foto: captură facebook / Ovidiu Vanghele

Și colac peste pupăză, în asemenea condiții, tot neomarxistul își menține discursul agresiv? Dacă nici ăsta nu seamănă leit a mod de operare bolșevic, atunci a ce seamănă?

În primul rând îmi venea cu greu să mă regăsesc, și să-mi explic ce căuta forma aceea de viață în preajma bisericilor noastre, atâta vreme cât el le detestă și i se par inutile. Ce-ar fi vrut mai mult decât că în zilele de Paști sunt goale? Oare ar fi vrut să le ia puțin la „masat” cu câte un baros sau cu un buldozer, cum făceau tătucii săi pe vremurile de tristă amintire?

Este clar faptul că măsurile tot mai agresive și de inspirație totalitară ale unor instituții ale statului, încurajează și inspiră și activiștii și militanții antiortodocși să-și manifeste fățiș ura și disprețul la adresa valorilor fundamentale creștine ale românismului.

Am văzut ce-a făcut din păcate laicizarea agresivă susținută și încurajată de către administrația de stat în niște țări precum Franța sau Germania, creând teren fertil pentru infiltrarea și împământenirea unei cu totul alte religii, străină de civilizația europeană, ba chiar am putea spune una complet opusă din punctul de vedere al valorilor promovate.

Cu cât o să acceptăm ca acest tăvălug neomarxist să treacă peste noi, să ne terfelească și să ne batjocorească valorile identitare, culturale și spirituale, cu atât mai repede vom ajunge și noi din păcate în situația Franței și a Germaniei, cu problemele și tulburările sociale care se văd cu ochiul liber în aceste țări.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info