Vremuri de molimă, când din Ministerul Sănătății năvălesc Tătarii!

Nu știm cum se face, dar sălbăticiunile astea care se află azi la guvernare, până și numele le au predestinate. Și tătarii când năvăleau în Țările Române, prima și prima dată ucideau bătrânii, care n-aveau valoare “comercială” pentru ei. Cruțau femeile tinere și copiii, pe care îi luau în robie, și pe care de cele mai multe ori îi vindeau popoarelor islamice. Pe câmpurile de luptă, se dădeau peste cap să-i captureze pe tinerii din familiile boierești, pentru a cere apoi răscumpărări din partea familiilor lor.

Nici astăzi lucrurile nu sunt chiar așa de diferite: tineretul României este trimis ca sclav pe câmpurile de sparanghel din Germania (n.r. culmea, o țară în curs de islamizare, deci tot ca pe vremuri), în timp ce pentru bătrâni, Tătarii vor să recurgă la metodele medievale, din timpul năvălirilor în Țările Române…

“Se teme Tătaru de demisie? Ideea carantinării persoanelor peste 65 de ani provoacă scandal! Vina, aruncată asupra lui Cercel. Într-o nouă răsturnare de situație, Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, care săptămâna trecută a făcut o declarație controversată la Realitatea TV cu privire la luarea în calcul a ideei carantinării persoanelor peste 65 de ani.”, scrie capital.ro

Deși Tătaru a aruncat din mersul calului vina întreagă pentru perla cu “Vacanța Mare” numai pe Streinu-Cercel, adică scoaterea samavolnică a bătrânilor peste 65 de ani din mediul lor familial și “cazarea” la hoteluri sau pensiuni, o țară întreagă a aflat de toată tărășenia asta cu pregătirile făcute împotriva bunicilor noștri din gura ministrului NE-Sănătății, Nelu Tătaru:

Vremuri de molimă, când din Ministerul Sănătății năvălesc Tătarii! Năvălirile tătare în Țările Române nu aduceau numai “moartea călare”, slobozită din arcurile sau din sulițele aruncate de tătari, ci și diferite molime de origine asiatică, incubate prin pustiurile Asiei, și deosebit de ucigașe pentru populația europeană.

apiland.ro

Cu “diaspora” alungată din România încă de pe timpul mafiei portocalii, alungată și acum cu un mare efort logistic și cu o mobilizare suspectă în favoarea sparanghelului merkelian, bătrânii României sunt vulnerabili în fața haitei pedeleprelor care au mai băgat țara într-o criză groaznică și în perioada 2008-2010.

Ce se vrea cu acest program de exterminare a vârstnicilor din România? Se vrea cumva ruperea rădăcinilor românilor plecați în fara țării? Păi dacă le dispar de aici părinții, bunicii, mai au ei la ce se întoarce în România? Sau în definitiv chiar asta și se dorește? Ca România să rămână văduvită de potențialul populației active plecate de voie sau de nevoie peste hotare, să rămână văduvită de potențialul aport pe care această populație activă și l-ar putea aduce la repunerea țării pe picioare?

Cum arată vila deținută de Nelu Tătaru, Foto: ancheteonline.ro

Cum arată vila deținută de Nelu Tătaru. Cât timp va trebui sa mai treacă până când în componența guvernelor vor fi oameni verticali și capabili? Deși poseda o vilă impresionantă în municipiul Huși, cu tot luxul necesar unui nabab moldav, Tătaru nu s-a dat în lături să cumpere și apartamentul ANL pe care îl achiziționase, cu chirie de la stat, în timpurile când era doar un simplu medic.”, scrie ancheteonline.ro


About the Author

Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]