Jurnalistul Ovidiu Zară după închiderea Justitiarul.ro: “Dictatura a început!ADIO libertate de exprimare!”

După ce ANCOM a pus în practică solicitarea celor de la Ministerul de Interne de a restricționa accesul utilizatorilor la site-ul justitiarul.ro (n.r. vezi Site-ul celui mai critic jurnalist din Sibiu la adresa lui Iohannis, redus la tăcere de ANCOM), aparținând jurnalistului sibian Marius Albin Marinescu, un jurnalist foarte incomod, atât pentru actuala guvernare cât și pentru Klaus Iohannis, Ovidiu Zară reacționează pe contul său de socializare: “Dictatura a început!ADIO libertate de exprimare!”.

“#dictatura a început ADIO #libertatedeexprimareLa cererea MAI-ului condus de Vela, Agenția Națională pentru Reglementare în Comunicații (ANCOM) a decis închiderea site-ului justitiarul.ro al jurnalistului sibian Albin Marinescu.
Motivul fals invocat de eunucii galbeni: justițiarul.ro ar fi publicat știri false despre coronavirus.
În fapt, justiţiarul.ro a deranjat pentru că era portalul care a publicat de peste 12 ani anchete și dezvăluiri privind ingineriile derulate de Johannis, dar și analize antisistem, atât din domeniul politic, cât și din zona bancară, economică, dar și din domeniul serviciilor secrete.”, a scris pe facebook jurnalistul Ovidiu Zară

Potrivit surselor noastre, ANCOM-ul lui Grindeanu a pus în practică solicitarea celor de la Ministerul Afacerilor Interne, care au luat în considerare atât analiza și propunerea Grupului de Comunicare Strategică cât și alte sesizări venite de-a lungul timpului împotriva publicației jurnalistului Marius Albin Marinescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Cei de la Stop Fake News in Romania se laudă că și ei au trimis o petiție adresată Ministerul Afacerilor Interne pentru a închide justitiarul.ro:

“ANCOM a decis inchiderea a doua site-uri pentru dezinformare: justitiarul.ro si romania-veche.ro
(sursa: https://bit.ly/articolhotnews)
Pentru justitiarul.ro am trimis si noi o petitie inca de pe data de 7 aprilie, dureaza cam mult pana se iau masuri, dar e bine ca totusi functioneaza.

Trimiteti si voi astfel de petitii daca gasiti site-uri care dezinformeaza pe subiectul Coronavirus la petitii@mai.gov.ro”, au scris pe facebook cei de la Stop Fake News in Romania

Foto: Facebook / Stop Fake News in Romania
Foto: Facebook / Stop Fake News in Romania

Cei de la Stop Fake News in Romania au participat în trecut la un proiect intitulat “Fii de partea adevărului – Proiect de combatere a dezinformării din media”, alături de soroșiștii de la Freedom House România, și se descriu astfel pe facebook:

“Stop Fake News este o mișcare civică ce luptă împotriva manipulării din media. Vom informa despre abaterile la TV, despre CNA și vom educa publicul despre cum să verifice o informație falsă.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Voluntariatul și filantropia sunt pedepsite în România cu amenzi? Frăția Ortodoxă amendată pentru...

vin apr. 24 , 2020
Cei de la Frăția Ortodoxă (n.r. Frăția Ortodoxă Sf. Mare Mucenic Gheorghe purtătorul de Biruință) au anunțat pe pagina lor de facebook că voluntarii Frăției Ortodoxe au fost sancționați pentru că găteau mâncare pentru săraci! Să înțelegem deci că voluntariatul și filantropia sunt pedepsite în România cu amenzi? “20 000 […]

Poate vă place și:

libris.ro