Jurnalistul Ovidiu Zară după închiderea Justitiarul.ro: “Dictatura a început!ADIO libertate de exprimare!”

După ce ANCOM a pus în practică solicitarea celor de la Ministerul de Interne de a restricționa accesul utilizatorilor la site-ul justitiarul.ro (n.r. vezi Site-ul celui mai critic jurnalist din Sibiu la adresa lui Iohannis, redus la tăcere de ANCOM), aparținând jurnalistului sibian Marius Albin Marinescu, un jurnalist foarte incomod, atât pentru actuala guvernare cât și pentru Klaus Iohannis, Ovidiu Zară reacționează pe contul său de socializare: “Dictatura a început!ADIO libertate de exprimare!”.

“#dictatura a început ADIO #libertatedeexprimareLa cererea MAI-ului condus de Vela, Agenția Națională pentru Reglementare în Comunicații (ANCOM) a decis închiderea site-ului justitiarul.ro al jurnalistului sibian Albin Marinescu.
Motivul fals invocat de eunucii galbeni: justițiarul.ro ar fi publicat știri false despre coronavirus.
În fapt, justiţiarul.ro a deranjat pentru că era portalul care a publicat de peste 12 ani anchete și dezvăluiri privind ingineriile derulate de Johannis, dar și analize antisistem, atât din domeniul politic, cât și din zona bancară, economică, dar și din domeniul serviciilor secrete.”, a scris pe facebook jurnalistul Ovidiu Zară

Potrivit surselor noastre, ANCOM-ul lui Grindeanu a pus în practică solicitarea celor de la Ministerul Afacerilor Interne, care au luat în considerare atât analiza și propunerea Grupului de Comunicare Strategică cât și alte sesizări venite de-a lungul timpului împotriva publicației jurnalistului Marius Albin Marinescu.

Cei de la Stop Fake News in Romania se laudă că și ei au trimis o petiție adresată Ministerul Afacerilor Interne pentru a închide justitiarul.ro:

“ANCOM a decis inchiderea a doua site-uri pentru dezinformare: justitiarul.ro si romania-veche.ro
(sursa: https://bit.ly/articolhotnews)
Pentru justitiarul.ro am trimis si noi o petitie inca de pe data de 7 aprilie, dureaza cam mult pana se iau masuri, dar e bine ca totusi functioneaza.

Trimiteti si voi astfel de petitii daca gasiti site-uri care dezinformeaza pe subiectul Coronavirus la petitii@mai.gov.ro”, au scris pe facebook cei de la Stop Fake News in Romania

apiland.ro
Foto: Facebook / Stop Fake News in Romania
Foto: Facebook / Stop Fake News in Romania

Cei de la Stop Fake News in Romania au participat în trecut la un proiect intitulat “Fii de partea adevărului – Proiect de combatere a dezinformării din media”, alături de soroșiștii de la Freedom House România, și se descriu astfel pe facebook:

“Stop Fake News este o mișcare civică ce luptă împotriva manipulării din media. Vom informa despre abaterile la TV, despre CNA și vom educa publicul despre cum să verifice o informație falsă.”


About the Author

Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]