Stați în case, căci Parlamentul adoptă AUTONOMIA ”ȚINUTULUI SECUIESC”!!!!! NU este glumă

În data de 23 aprilie, de Sfântul Gheorghe, proiectul de autonomie al așa zisului ținut secuiesc inițiat în decembrie 2019 de câtiva deputați UDMR, a fost ADOPTAT tacit de către Camera Deputaților, deoarece nu s-a luat în dezbatere în termenul stabilit de lege.

Urmează să ajungă la Senat într-un termen necunoscut încă. Deci în condițiile în care în România s-a instaurat dictatura si Libertatea de manifestare a oamenilor este practic anulată, statul național unitar român, independent si indivizibil este pe cale să se rupă, iar unii cred că suntem nebuni si inventăm pericole, că suntem xenofobi si extremisti, având ceva cu minoritatea maghiară.

Nu avem nimic cu ea, însă liderii acestei minorități au ceva cu România si iată cum planurile lor de dezmembrare teritorială a țării îsi urmează cursul. Cum poate trece de Camera Deputaților un astfel de proiect de lege în condițiile în care oamenilor le este interzis dreptul elementar la adunări publice?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


librarie.net
Stați în case, căci Parlamentul adoptă AUTONOMIA ”ȚINUTULUI SECUIESC”!!!!! NU este glumă, Foto: Facebook / Mihai Tîrnoveanu

Voi chiar credeți că ne puteti da o astfel de lovitură sub centură? DE ce nu ati suspendat tot printr-o ordonanță militară si proiectele de lege depuse la Parlament dacă Parlamentul nu poate lucra? Dar Parlamentul lucreaza dupa cum se vede, caci activitatea sa NU a fost suspendată.

Chiar credeți că dacă ne puneți botniță la gură vom sta la nesfârsit în case privind nepăsători cum Jerfa Eroilor care au făcut România este batjocorită de voi?

Răbdarea noastră a ajuns la un punct critic, încrederea în voi este zero, căci ați dovedit că sunteți în stare de orice, opriți oamenii să meargă la biserică, v-ați bătut joc de Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului, pregătiți legea vaccinării obligatorii, rupeți țara asta cu dezbinarea pe care o sădiți între oameni iar acum adoptați ”tacit” autonomia teritorială în centrul țării de râde deocamdată pe înfundate Budapesta de noi.
Vă vom opri în cele din urmă, căci ,,Cu noi este Dumnezeu”

Autor: Mihai Tîrnoveanu

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Mihai Tirnoveanu

Doctor Președintele Asociației Calea Neamului Vicepreședintele Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș

Next Post

Biserica și Coaliţia pentru familie atacate de un deputat USR: "M-am luptat 3 ani cu multe ONG-uri retrograde care făceau parte din Coaliţia pentru familie şi care erau susţinute de BOR"

mar apr. 28 , 2020
După ce Patriarhia Română a ieșit public cu un comunicat prin care a susținut că a obliga copiii să participe la ore de educație sexuală „reprezintă un atentat asupra inocenței copiilor, împiedicând dezvoltarea lor firească și marcându-i pe aceștia pentru întreaga viață”, deputatul USR Cristina Iurişniţi a ieșit public cu un […]

Poate vă place și:

libris.ro