libris.ro

Iohannis vs Ciolacu, împotriva autonomiei: o mare diversiune, antiromânească!

Miercuri, 29 aprilie 2020, președintele Klaus Iohannis a ieșit public cu o declarație de presă prin care ar fi crezut până și cei mai sceptici români că peste noapte, acesta s-ar fi metamorfozat într-un „ultranaționalist”, așa cum le place celor de la UDMR să-i catalogheze pe toți românii care se declară împotriva autonomiei așa zisului ținut secuiesc.

Deși în limba română președintele României încă nu se exprimă corect nici măcar acum, după o viață întreagă petrecută în România, el își începe declarația de presă foarte interesant, cu un „Jó napot kívánok, PSD!”.

Și apoi îi dă mai departe, ca în vremurile sale „bune”:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


„Este incredibil, dragi români, ce se întâmplă în Parlamentul României. PSD a ajutat UDMR să treacă prin Camera Deputaților o lege prin care dă autonomie largă Ținutului Secuiesc. Este incredibil unde s-a ajuns cu acest PSD! Este incredibil ce înțelegeri se fac în Parlamentul României! În timp ce noi, eu, Guvernul, celelalte autorități ne luptăm pentru viețile românilor, ne luptăm ca să scăpăm de această pandemie, PSD, marele PSD, se luptă în birourile secrete din Parlament ca sa dea Ardealul ungurilor.

Jó napot, Ciolacu! Oare ce v-a promis liderul de la Budapesta, Viktor Orbán, în schimbul acestei înțelegeri? Vedeţi, dragi români, asta înseamnă o majoritate toxică, majoritatea toxică pesedistă. De aceea, dragii mei, se înțelege acum poate mai bine de ce am vrut alegeri anticipate. Eu nu mai vreau ca problemele importante ale națiunii să fie hotărâte de PSD. Eu nu mai vreau ca această majoritate toxică pesedistă să hotărască împotriva României și împotriva românilor. Este inadmisibil așa ceva și, până sunt eu Preşedintele României, o astfel de lege nu va exista!”, a declarat Klaus Iohannis

Actualizare:

O clasă politică de toată jena: cum s-au dat ei săracii de politicieni peste cap, culmea, tot în plină pandemie, pentru ca legea prin care se impune educația sexuală pentru copiii, să fie adoptată și promulgată? Astea sunt prioritățile acestor lepre, ale acestor paraziți ordinari și antinaționali!

Iohannis ne behăie degeaba acuma în limba maghiară, aruncând pisica moartă doar în curtea PSD-ului. Ce a făcut administrația prezidențială, consilierii săi, președintele, sau „Guvernul meu” până acum? Nu puteau să iasă public înainte de a fi adoptat tacit proiectul de lege pentru autonomia secuiască în Camera Deputaților? Câți liberali ați văzut zvârcolindu-se ca Vadim împotriva revendicărilor iredentiste, precum acest proiect anticonstituțional prin care se solicită autonomia?

Unde erau USR-ul, ALDE, Pro Europa și ce-o mai fi pe acolo prin Palatul Parlamentului?

PS: despre Ciolacu ne-am convins de mult timp că este omul lui Iohannis, sclav pe plantația de la TreiCoceni

Foto: captură facebook

Nota noastră: E o strategie ieftină, menită să-l albească pe Iohannis în ochii prostimii. Ciolacu e omul lui Iohannis, totul fiind regizat: să poată veni Plăvanul în chip de mare salvator pe un cal alb și să crească din nou în sondaje, unde „băbăieții” s-au speriat când au văzut că scăzuse sub nivelul mării. Concret, e o mare diversiune, antiromânească!

Câți își mai amintesc de un alt moment asemănător, speculat tot pentru imaginea electorală a lui Klaus Iohannis, cu o regie ieftină în care actualul președinte chipurile refuza steagul secuiesc făcut cadou de primarul din Miercurea Ciuc? E fix același tip de fentă! Dar ca și în sport, unii adversari încep după folosirea aceleiași fente să găsească modalități de contracarare. Noi ne mai trezim?

Redăm cu această ocazie și comentariul făcut de jurnalistul sibian Marius Albin Marinescu după circul de miercuri, în care Iohannis părea a se fi molipsit de naționalismul românesc pe care-l detestase până acum explicit:

Tare, Klausul a devenit naționalist, taman el căruia îi put românii! Așa vă trebuie pesedeilor, v-ați făcut-o cu mâna voastră!!!„, a scris Albin Marinescu

Foto: captură facebook / Albin Marinescu

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info