Aurelian Pavelescu: „CUM SĂ-L COMPARI PE IOHANNIS CU VADIM TUDOR? Iohannis este zero politic pe lângă Vadim!”

Aurelian Pavelescu se arată numulțumit pe contul său de socializare de comparația dintre președintele Klaus Iohannis și Vadim Tudor, după ce acesta „a acuzat că PSD și Ciolacu au vândut Ardealul ungurilor”.

„Iohannis este zero politic pe lângă Vadim! Iohannis nu are nicio legătură cu patriotismul și, față de Vadim, care era un om cult, e un analfabet.”, a scris Aurelian Pavelescu pe facebook

„CUM SĂ-L COMPARI PE IOHANNIS CU VADIM TUDOR?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


librarie.net

S-au repezit mulți să-l acuze pe Iohannis că l-a imitat pe Vadim Tudor când a acuzat că PSD și Ciolacu au vândut Ardealul ungurilor. Și Barna, și Ciolacu și mulți alții!

Cum să faci așa ceva? Vadim Tudor a fost un patriot și un tribun, cu toate derapajele lui de limbaj, în momente în care chestiunea era chiar serioasă, pe vremea când nu începuseră mișcările secesioniste din Catalunia sau Scoția, pe vremea când comisarii UE și diaspora maghiară din SUA chiar ascultau cu îngăduință cererile secesioniste ale UDMR!

Și atunci Vadim Tudor urla cât îl țineau plămânii că e pericol, și chiar era, cu o clasă politică lașă și trădătoare care se ascundea după Vadim Tudor, înjurându-l pe față, dar unii invidiindu-l în secret.

L-am cunoscut bine pe Vadim, m-am și certat virulent cu el de câteva ori în public, pentru că discursul său de multe ori făcea și rău, în forma lozancardă în care se exprima, cu soluții totalmente inadecvate. Știa bine ce înseamnă PNȚCD, linia Maniu-Mihalache, o respecta profund, de aceea a și respectat tot ce-am făcut pentru cauza națională!

Dar, cum să-l compari pe Iohannis cu Vadim? Iohannis este zero politic pe lângă Vadim! Iohannis nu are nicio legătură cu patriotismul și, față de Vadim, care era un om cult, e un analfabet. Dar, oare, de ce nu-l întreabă nimeni pe Iohannis acum, despre relațiile cu Germania, poziția sa de mandatar al lui Merkel în România fiind arhicunoscută? Și asta cu sparanghelul, și cea cu datoria de vreo 20 de miliarde de euro a Germaniei din timpul celui de al doilea război – datorie comercială, pe bunuri vândute de România Germaniei atunci?

Vi-l puteți imagina pe Iohannis într-o confruntare cu Vadim Tudor? N-ar fi rămas nici fulgii de el!”, a scris pe facebook Aurelian Pavelescu

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Next Post

Românii din SUA: "Românii s-au găsit fără apărare în fața unui atac direct al minorității maghiare"

mie apr. 29 , 2020
Domnul Mircea Popescu, președintele Consiliului Mondial Român (n.r. WORLD ROMANIAN COUNCIL, cu sediul în Atlanta, Georgia, SUA), critică pe blogul său în termeni foarte duri „dezinteresul și incapacitatea conducerii Parlamentului” din România cu privire la adoptarea tacită în Camera Deputaților a unei legi antinaționale privind autonomia Ținutului Secuiesc, și consideră că obligatoriu ar […]

Poate vă place și:

libris.ro