Aurelian Pavelescu: “CUM SĂ-L COMPARI PE IOHANNIS CU VADIM TUDOR? Iohannis este zero politic pe lângă Vadim!”

Aurelian Pavelescu se arată numulțumit pe contul său de socializare de comparația dintre președintele Klaus Iohannis și Vadim Tudor, după ce acesta “a acuzat că PSD și Ciolacu au vândut Ardealul ungurilor”.

“Iohannis este zero politic pe lângă Vadim! Iohannis nu are nicio legătură cu patriotismul și, față de Vadim, care era un om cult, e un analfabet.”, a scris Aurelian Pavelescu pe facebook

“CUM SĂ-L COMPARI PE IOHANNIS CU VADIM TUDOR?

S-au repezit mulți să-l acuze pe Iohannis că l-a imitat pe Vadim Tudor când a acuzat că PSD și Ciolacu au vândut Ardealul ungurilor. Și Barna, și Ciolacu și mulți alții!

Cum să faci așa ceva? Vadim Tudor a fost un patriot și un tribun, cu toate derapajele lui de limbaj, în momente în care chestiunea era chiar serioasă, pe vremea când nu începuseră mișcările secesioniste din Catalunia sau Scoția, pe vremea când comisarii UE și diaspora maghiară din SUA chiar ascultau cu îngăduință cererile secesioniste ale UDMR!

apiland.ro

Și atunci Vadim Tudor urla cât îl țineau plămânii că e pericol, și chiar era, cu o clasă politică lașă și trădătoare care se ascundea după Vadim Tudor, înjurându-l pe față, dar unii invidiindu-l în secret.

L-am cunoscut bine pe Vadim, m-am și certat virulent cu el de câteva ori în public, pentru că discursul său de multe ori făcea și rău, în forma lozancardă în care se exprima, cu soluții totalmente inadecvate. Știa bine ce înseamnă PNȚCD, linia Maniu-Mihalache, o respecta profund, de aceea a și respectat tot ce-am făcut pentru cauza națională!

Dar, cum să-l compari pe Iohannis cu Vadim? Iohannis este zero politic pe lângă Vadim! Iohannis nu are nicio legătură cu patriotismul și, față de Vadim, care era un om cult, e un analfabet. Dar, oare, de ce nu-l întreabă nimeni pe Iohannis acum, despre relațiile cu Germania, poziția sa de mandatar al lui Merkel în România fiind arhicunoscută? Și asta cu sparanghelul, și cea cu datoria de vreo 20 de miliarde de euro a Germaniei din timpul celui de al doilea război – datorie comercială, pe bunuri vândute de România Germaniei atunci?

Vi-l puteți imagina pe Iohannis într-o confruntare cu Vadim Tudor? N-ar fi rămas nici fulgii de el!”, a scris pe facebook Aurelian Pavelescu


About the Author

Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]