gazetadecluj.ro: “Muncitorii sezonieri din Germania suspecți de coronavirus sunt trimiși înapoi în România”

gazetadecluj.ro: "Muncitorii sezonieri din Germania suspecți de coronavirus sunt trimiși înapoi în România"
gazetadecluj.ro: "Muncitorii sezonieri din Germania suspecți de coronavirus sunt trimiși înapoi în România"
Print Friendly, PDF & Email

Era previzibil să se întâmple așa. Din păcate România nu mai este un stat guvernat de către români și pentru români.

“Previziunile sumbre s-au adeverit: muncitorii sezonieri din Germania suspecți de coronavirus sunt trimiși înapoi în România. Potrivit unor surse, un avion cu aproximativ 200 de persoane urma să aterizeze astăzi pe Aeroportul din Târgu Mureș, însă zborul a fost anulat, iar românii urmează să fie aduși în țară cu autocarul și vor fi repartizați în județele din care provin. Persoanele vor intra în carantină timp de două săptămâni, iar cei care vor prezenta simptome vor fi internați în spital.”, scrie gazetadecluj.ro

Când noi am scris despre ceea ce s-a întâmplat pe aeroportul de la Cluj-Napoca și care vor fi consecințele pentru bătaia de joc la adresa românilor organizată cu largul concurs al celor de la guvernare, ne-au sărit în cap fel și fel de comentatori, inclusiv cu invective pe care le-am primit pe adresa redacției.

Citiți și: Dacă pleci să culegi sparanghelul pentru madam Merkel nu mai există coronavirus?

Iată ce scriam atunci, la cald, urmărind ca și alte milioane de români imaginile văzute pe aeroportul de la Cluj-Napoca:

“Cine răspunde dacă acești oameni se vor îmbolnăvi în Germania? Nu e vorba dacă ne convine sau nu, ci de cum justifică guvernanții acest exod. Dacă pleci să culegi sparanghelul pentru madam Merkel nu mai există coronavirus?”

Acum din păcate s-a îndeplinit previziunea noastră: “muncitorii sezonieri din Germania suspecți de coronavirus sunt trimiși înapoi în România“, potrivit gazetadecluj.ro. Cine suportă consecințele unei acțiuni iresponsabile a guvernanților? Adică nu deblochezi forță de muncă pentru propria agricultură din România, dar te dai peste cap într-un efort logistic pentru a disloca mase mari de populație românească din țară și pentru a o pune la dispoziția unui alt stat, care se comportă apoi cu ei mai rău decât cu niște animale? Ăsta-i guvern “românesc”?

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


About the Author

Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info