Dacă pleci să culegi sparanghelul pentru madam Merkel nu mai există coronavirus?

Joi, 9 aprilie 2020, peste 1500 de persoane, atât din bazinul carpatic cât și din județele Moldovei, se aflau pe aeroportul „Avram Iancu” din Cluj-Napoca, așteptând să fie îmbarcați în avioane pentru a pleca la muncă, pentru a culege sparanghelul sau alte trufandale agricole pentru madam Merkel, în Germania.

Cine răspunde dacă acești oameni se vor îmbolnăvi în Germania? Nu e vorba dacă ne convine sau nu, ci de cum justifică guvernanții acest exod. Dacă pleci să culegi sparanghelul pentru madam Merkel nu mai există coronavirus?

“(VIDEO) Aproape 2.000 de oameni care pleacă la muncă în Germania s-au înghesuit pe aeroportul din Cluj”, scrie ziaruldeiasi.ro

 În primul rând e frustrant să vezi că pentru guvernul actual prioritatea este salvarea economiei / agriculturii Germaniei, a Italiei, sau cea a Spaniei, și nicidecum cea a României. Printre primele măsuri pe care le-a luat actuala guvernare sunt cele care lovesc tocmai în producătorii români și în agricultura românească.

“România trimite 15.000 de muncitori sezonieri pe câmpurile din Italia”, scrie ziaruldeiasi.ro

apiland.ro

Acum putem spune argumentat că am devenit nu doar o țară prost guvernată, ci chiar una neguvernată. Măsuri care se bat cap în cap de la o zi la alta: știai că vine o criza ca asta, și tu te luptai să-ți pui politic niște incompetenți pe la conducerea spitalelor importante din România, și pregăteai alegerile anticipate? Ăștia de-acum de la guvernare, sunt de o inconștiență criminală!


About the Author

Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]