Un actor maghiar către primarul UDMR din Carei: “Domnule primar, frontiera între România și Ungaria e tot acolo de la tratatul de la Trianon”

Carol Erdos, fost actor la teatrul din Satu Mare, Foto: captură youtube
Carol Erdos, fost actor la teatrul din Satu Mare, Foto: captură youtube
Print Friendly, PDF & Email

Că există și cetățeni români de etnie maghiară care acceptă realitățile cotidiene ale existenței unei frontiere clare între România și Ungaria, prevăzute în tratatul de Trianon, este deja un lucru arhicunoscut în țara noastră. Cât de liniștită ar putea fi oare viața în România dacă n-ar exista acțiunile anticonstituționale, cu notă iredentistă, revizionistă, a unor organizații precum UDMR, PPMT și PCM?

Pentru că la Carei este evident că primarul municipiului nu realizează că există o frontieră bine delimitată între statul român și cel ungar, un actor sătmărean, domnul Carol Erdos de la Teatrul de Nord Satu-Mare, ține să-i reamintească primarului UDMR-ist Eugen Kovacs (n.n. Kovaci) care sunt limitele atribuțiilor sale administrative:

“Domnule primar, frontiera între România și Ungaria e tot acolo de la tratatul de la Trianon, așa că ești primar în România deși ești Kovaci (n.n. Eugen Kovacs, primarul municipiului Carei). Ți-o spune Erdos.”, a scris pe facebook îndrăgitul actor Carol Erdos de la Teatrul de Nord Satu-Mare, citat de Buletin de Carei

Foto: Buletin de Carei
Foto: Buletin de Carei
Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


About the Author

Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info