Aurelian Pavelescu: “EXTREM DE GRAV: UE MITUIEȘTE POPULAȚIA ROMÂNIEI!”

Aurelian Pavelescu face o analogie între mita electorală folosită de către partidele politice din România în preajma alegerilor, atunci când erau împărțite tot felul de produse cu însemnele electoarele ale partidelor, și “ajutoarele” având pe ele steagul UE, pe care le împarte UE persoanelor din categoriile sociale vulnerabile din România: bătrâni, familii aflate sub limita sărăciei, etc.

libris.ro

“EXTREM DE GRAV: UE MITUIEȘTE POPULAȚIA ROMÂNIEI!

Aflu că se dau pachete cu ajutoare la bătrâni cu săpun, detergent, pastă și periuțe de dinți, însoțite de… steagul UE! Sprijin de pandemie. E foarte bine că se dau, cine să spună nu? Dar de ce însoțite de steagul UE?

Și ajutoarele date de PSD, PDL; PNL și alte partide în campaniile electorale erau utile: șoșoni, ulei, zahăr, făină, șepci, pufoaice, găleți, însoțite de pungi cu semnele electorale de partid. Oamenii se bucurau și mai și votau, deși nu era garantat… Dar atunci asta însemna MITĂ ELECTORALĂ, iar UE a zis că e inacceptabil, nedemocratic, că poporul e prost că se lasă cumpărat. DNA mai făcea și arestări din când în când.

Ce umilitor! Să se dea ajutoare, pentru că statul a impus restricții și n-a fost în stare să gestioneze pandemia, după ce a distrus sistemul de sănătate publică. Dar fără steaguri ale UE, că nu face UE nicio pomană. Nu mai bine ne lăsau petrolul și gazele, pădurile, industria și agricultura, să mergem și noi cu căciula pe frunte la Primărie?

UE MITUIEȘTE populația acum DE FRICĂ! Birocraților de la Bruxelles, scăldați în salarii barosane, le fuge pământul de sub picioare, că vine lumea și-i întreabă: bre, ne-ați tot spus că o vom duce mai bine și, iată, am dus-o din ce în ce mai rău, de 30 de ani! Și vin vremuri și mai grele, va fi și mai rău, murim și tot n-am văzut ”prosperitatea” și ”democrația”, și ”drepturile omului”, fericirile pe pământ!

Era vorba, de fapt, de niște șuți cu gulere albe, care au tot băgat mâna în buzunarele națiunilor, asta au fost Comisarii, mai sunt și astăzi, dar ies din ce în ce mai rar. Credeți că o rezolvați cu săpunul și pasta de dinți? Voi să vă spălați pe gură cu ele, că ați distrus o țară. N-ar trebui și ceva anchete la DNA, că UE și-a făcut un avantaj politic, cu guvernul PNL ”pro-european”, cum altfel? Bre, Orbane, te-a pus UE să dai mită? Un săpun, două sau vreo cinci paste de dinți să luați și voi pe la PNL, cât mai puteți!”, a scris pe facebook Aurelian Pavelescu


About the Author

Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info