Aurelian Pavelescu: „EXTREM DE GRAV: UE MITUIEȘTE POPULAȚIA ROMÂNIEI!”

Aurelian Pavelescu face o analogie între mita electorală folosită de către partidele politice din România în preajma alegerilor, atunci când erau împărțite tot felul de produse cu însemnele electoarele ale partidelor, și „ajutoarele” având pe ele steagul UE, pe care le împarte UE persoanelor din categoriile sociale vulnerabile din România: bătrâni, familii aflate sub limita sărăciei, etc.

„EXTREM DE GRAV: UE MITUIEȘTE POPULAȚIA ROMÂNIEI!

Aflu că se dau pachete cu ajutoare la bătrâni cu săpun, detergent, pastă și periuțe de dinți, însoțite de… steagul UE! Sprijin de pandemie. E foarte bine că se dau, cine să spună nu? Dar de ce însoțite de steagul UE?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Și ajutoarele date de PSD, PDL; PNL și alte partide în campaniile electorale erau utile: șoșoni, ulei, zahăr, făină, șepci, pufoaice, găleți, însoțite de pungi cu semnele electorale de partid. Oamenii se bucurau și mai și votau, deși nu era garantat… Dar atunci asta însemna MITĂ ELECTORALĂ, iar UE a zis că e inacceptabil, nedemocratic, că poporul e prost că se lasă cumpărat. DNA mai făcea și arestări din când în când.

[one_half]

[/one_half]

Ce umilitor! Să se dea ajutoare, pentru că statul a impus restricții și n-a fost în stare să gestioneze pandemia, după ce a distrus sistemul de sănătate publică. Dar fără steaguri ale UE, că nu face UE nicio pomană. Nu mai bine ne lăsau petrolul și gazele, pădurile, industria și agricultura, să mergem și noi cu căciula pe frunte la Primărie?

UE MITUIEȘTE populația acum DE FRICĂ! Birocraților de la Bruxelles, scăldați în salarii barosane, le fuge pământul de sub picioare, că vine lumea și-i întreabă: bre, ne-ați tot spus că o vom duce mai bine și, iată, am dus-o din ce în ce mai rău, de 30 de ani! Și vin vremuri și mai grele, va fi și mai rău, murim și tot n-am văzut ”prosperitatea” și ”democrația”, și ”drepturile omului”, fericirile pe pământ!

Era vorba, de fapt, de niște șuți cu gulere albe, care au tot băgat mâna în buzunarele națiunilor, asta au fost Comisarii, mai sunt și astăzi, dar ies din ce în ce mai rar. Credeți că o rezolvați cu săpunul și pasta de dinți? Voi să vă spălați pe gură cu ele, că ați distrus o țară. N-ar trebui și ceva anchete la DNA, că UE și-a făcut un avantaj politic, cu guvernul PNL ”pro-european”, cum altfel? Bre, Orbane, te-a pus UE să dai mită? Un săpun, două sau vreo cinci paste de dinți să luați și voi pe la PNL, cât mai puteți!”, a scris pe facebook Aurelian Pavelescu

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info