AUR cheamă oamenii la protest împotriva Guvernului Orban

AUR cheamă oamenii la protest împotriva Guvernului Orban , Foto: Facebook / Cos Lucian
AUR cheamă oamenii la protest împotriva Guvernului Orban , Foto: Facebook / Cos Lucian
Print Friendly, PDF & Email

“Alianța pentru Unirea Românilor (A.U.R.) cheamă la proteste de stradă sâmbătă și duminică (16 – 17 mai 2020) pe toți cetățenii nemulțumiți de modul în care Guvernul Orban și Președintele Johannis au gestionat criza de sănătate publică generată de virusul SarCov-2, prin încălcarea Constituției, a drepturilor și libertăților, prin cenzura presei și achiziții de echipamente sanitare la prețuri nejustificat de mari.

În plină stare de urgență, când transporturile aeriene și feroviare către alte țări europene au fost oprite, Guvernul Orban a găsit soluții pentru ca muncitori sezonieri din România să poată pleca din țară pentru a-și aduce aportul la agricultura Germaniei și a altor țări europene. Același guvern nu a găsit soluții pentru economia României, pentru companiile românești, pentru salvarea locurilor de muncă din țară.

A.U.R. atrage atenția asupra faptului că pe timpul stării de urgență au fost adoptate de către Parlamentul României sau promulgate de către Președintele Johannis acte normative pe teme controversate, insuficient dezbătute la nivel social și care provoacă îngrijorarea unor segmente importante din societatea românească, precum legea vaccinării obligatorii sau educația sexuală în școli.

Sunt doar câteva dintre motivele pentru care AUR cheamă în stradă, la protest, pe toți românii nemulțumiți de modul în care autoritățile au acționat în ultimele luni.

De la ora 13 membrii AUR vor fi în Piața Victoriei pentru a ne asigura că se respectă distanța dintre persoane, pentru a împărți măști protestatarilor și pentru a evita asocierea la acest protest a unor personaje compromise precum Adrian Severin sau alți politicieni expirați.

Suntem responsabili, protestăm civilizat și pașnic pentru statul de drept, domnia legii, supremația Constituției și împotriva tuturor trădătorilor și hoților care au condus și continuă să conducă România.”, se arată în comunicatul trimis pe adresa redacției noastre de către Alianța pentru Unirea Românilor (A.U.R.)

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


About the Author

Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info