Aurelian Pavelescu: “Este momentul în care Piața Victoriei este pierdută de #rezist. S-a strigat ”jos guvernul”, guvernul liberal de data aceasta”

“PIAȚA VICTORIEI – SE ÎNTOARCE PAGINA ISTORIEI: MOARTEA #REZIST! CINE SEAMĂNĂ VÂNT, CULEGE FURTUNĂ! A VENIT VREMEA!

Manifestație azi în Piața Victoriei, organizată pe rețelele de socializare, împotriva măsurilor Guvernului PNL și lui Iohannis, declarate neconstituționale, pe timpul stării de urgență. Deopotrivă, o contestare a propagandei oficiale despre covid și, mai ales, restricțiile aduse în chestiunea cultelor religioase.

Manifestația, la care s-au adunat foarte mulți oameni – pe unii dintre ei îi cunosc bine -, a speriat bine statul securistic! Este momentul în care Piața Victoriei este pierdută de #rezist. S-a strigat ”jos guvernul”, guvernul liberal de data aceasta.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Propaganda securistică a intervenit imediat! Tot ce era bine la #rezist, care încălca legea și Constituția și făcea un rău imens României, amenințând cu violența și anarhia, acum NU mai e bine: că de ce nu au autorizație de miting, că de ce nu respectă distanța socială, că de ce nu intervine Jandarmeria să-i amendeze! Pe vremea #rezist totul era permis, ba, mai mult, de laudă, iar televiziunile sistemului chemau lumea la revoltă, instituțiile nu mai erau bune, iar jandarmii trebuia să stea cuminți, dacă nu să se ducă la pușcărie!

Desigur, se pune problema pericolului infestării! Dar asemenea manifestații, cu mult mai mari, au avut și au loc sub pandemie și în SUA și Germania! Nici acolo jandarmii n-au intervenit! Uite că e și la noi ”ca afară”! Personal, nu cred că pericolul este așa de mare, nu poate fi mai mare decât percolul din super-marketuri (spații închise), unde au fost și sunt cu mult mai mulți, sau de la Aeroportul de la Cluj – cu sparanghelul -, sau cum muncesc românii prin Germania la sparanghel și abatoare: acolo e bine să fie carne de tun?

Problema care deranjează e cu totul alta! Politică! Ocuparea Pieței Victoriei împotriva lui Iohannis și PNL! Inversarea rolurilor! Statul paralel a făcut eforturi uriașe să construiască mișcarea și simbolul. Acum l-au preluat adversarii lor! Am spus-o încă de atunci, că se va schimba roata: CINE SEAMNĂ VÂNT, CULEGE FURTUNĂ!”, a scris pe facebook Aurelian Pavelescu

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

AUR cheamă oamenii la protest împotriva Guvernului Orban

sâm mai 16 , 2020
“Alianța pentru Unirea Românilor (A.U.R.) cheamă la proteste de stradă sâmbătă și duminică (16 – 17 mai 2020) pe toți cetățenii nemulțumiți de modul în care Guvernul Orban și Președintele Johannis au gestionat criza de sănătate publică generată de virusul SarCov-2, prin încălcarea Constituției, a drepturilor și libertăților, prin cenzura […]

Poate vă place și:

libris.ro