Aurelian Pavelescu: “Este momentul în care Piața Victoriei este pierdută de #rezist. S-a strigat ”jos guvernul”, guvernul liberal de data aceasta”

Aurelian Pavelescu: "Este momentul în care Piața Victoriei este pierdută de #rezist. S-a strigat ”jos guvernul”, guvernul liberal de data aceasta", Foto: Facebook / Cos Lucian

Aurelian Pavelescu: "Este momentul în care Piața Victoriei este pierdută de #rezist. S-a strigat ”jos guvernul”, guvernul liberal de data aceasta", Foto: Facebook / Cos Lucian

Print Friendly, PDF & Email

“PIAȚA VICTORIEI – SE ÎNTOARCE PAGINA ISTORIEI: MOARTEA #REZIST! CINE SEAMĂNĂ VÂNT, CULEGE FURTUNĂ! A VENIT VREMEA!

Manifestație azi în Piața Victoriei, organizată pe rețelele de socializare, împotriva măsurilor Guvernului PNL și lui Iohannis, declarate neconstituționale, pe timpul stării de urgență. Deopotrivă, o contestare a propagandei oficiale despre covid și, mai ales, restricțiile aduse în chestiunea cultelor religioase.

Manifestația, la care s-au adunat foarte mulți oameni – pe unii dintre ei îi cunosc bine -, a speriat bine statul securistic! Este momentul în care Piața Victoriei este pierdută de #rezist. S-a strigat ”jos guvernul”, guvernul liberal de data aceasta.

Propaganda securistică a intervenit imediat! Tot ce era bine la #rezist, care încălca legea și Constituția și făcea un rău imens României, amenințând cu violența și anarhia, acum NU mai e bine: că de ce nu au autorizație de miting, că de ce nu respectă distanța socială, că de ce nu intervine Jandarmeria să-i amendeze! Pe vremea #rezist totul era permis, ba, mai mult, de laudă, iar televiziunile sistemului chemau lumea la revoltă, instituțiile nu mai erau bune, iar jandarmii trebuia să stea cuminți, dacă nu să se ducă la pușcărie!

Desigur, se pune problema pericolului infestării! Dar asemenea manifestații, cu mult mai mari, au avut și au loc sub pandemie și în SUA și Germania! Nici acolo jandarmii n-au intervenit! Uite că e și la noi ”ca afară”! Personal, nu cred că pericolul este așa de mare, nu poate fi mai mare decât percolul din super-marketuri (spații închise), unde au fost și sunt cu mult mai mulți, sau de la Aeroportul de la Cluj – cu sparanghelul -, sau cum muncesc românii prin Germania la sparanghel și abatoare: acolo e bine să fie carne de tun?

Problema care deranjează e cu totul alta! Politică! Ocuparea Pieței Victoriei împotriva lui Iohannis și PNL! Inversarea rolurilor! Statul paralel a făcut eforturi uriașe să construiască mișcarea și simbolul. Acum l-au preluat adversarii lor! Am spus-o încă de atunci, că se va schimba roata: CINE SEAMNĂ VÂNT, CULEGE FURTUNĂ!”, a scris pe facebook Aurelian Pavelescu
Loading...
Copyright © All rights reserved. | CoverNews by AF themes.