Noaptea muzeelor reprogramată pentru 14 noiembrie din cauza pandemiei

Noaptea muzeelor reprogramată pentru 14 noiembrie din cauza pandemiei
Noaptea muzeelor reprogramată pentru 14 noiembrie din cauza pandemiei
Print Friendly, PDF & Email

Noaptea Muzeelor reprezintă un eveniment organizat în sâmbăta cea mai apropiată de data de 18 mai, data adoptată de ICOM (Consiliul Internațional al Muzeelor) drept Ziua Internațională a Muzeelor.

An după an, această manifestare începuse să adune tot mai mulți vizitatori, să deschidă tot mai tare apetitul românilor pentru artă, pentru istorie și pentru cultură. Din păcate în acest an Noaptea muzeelor va fi reprogramată pentru 14 noiembrie din cauza pandemiei.

“De aseară începând trebuia să fie Noaptea Muzeelor. Nu a fost să fie din pricina COVID-19. Mai încercăm o dată pe 14 noiembrie, poate a 2-a oară ne iese. Până atunci, vă recomandăm să vizitați muzeele care s-au redeschis publicului. În București, primul ce se va deschide va fi Muzeul Național de Artă al României, în 20 mai. Palatul Mogoșoaia e deschis. În Sibiu toate muzeele sunt deschise acum, iar luni aveți bilet gratuit la ASTRA. Mai sunt deschise muzee în Iași, Vâlcea, Baia-Mare, Alba-Iulia, Brașov, Galați, Timișoara, Dej, Arad etc.”, au scris pe 17 mai cei de la pagina de facebook Noaptea muzeelor

Foto: Facebook / Noaptea muzeelor

A fost creat pe facebook un nou eveniment prin care românii sunt invitați să viziteze unele dintre cele mai interesante și prestigioase muzee din țară, pe data de 14 noiembrie.

Foto: Facebook / Noaptea muzeelor

Social Links
Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


About the Author

Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Switch to mobile version