PRO TV-ul începe să fie tratat de români așa cum merită? Adică… cu sictir!?

În marea sa toleranță, poporul român a trecut și peste faptul că PRO TV-ul l-a promovat ani de zile pe bolșevicul Silviu Brucan ( n.r. născut Saul Bruckner), cel care alături de nevastă-sa cerea prin oficioasele comuniste pedeapsa cu moartea pentru “dușmanii poporului”, pentru elita intelectuală anticomunistă din România, chiar și peste faptul că PRO TV-ul a lovit adesea subtil în valorile identitare românești, fie că e vorba de cele culturale, istorice sau spirituale.

Însă uriașa campanie de ură a PRO TV-ului din timpul referendumului pentru familie n-a fost uitată de către unii români, care acum reacționează în consecință.

Președintele Coaliției pentru Familie, Mihai Gheorghiu, redă pe contul său de socializare tocmai un asemenea moment, în care PRO TV-ul începe să fie tratat de români așa cum merită? Adică… cu sictir!?

“Exercitarea controlului de către masele largi populare prin televiziunile poporului

Controlorii regimului Covid-19, de la Pro TV, în control la una din bisericile din capitală. Domnișoara, finalmente, a reușit să plece ultragiată că nimeni nu dorea să vorbească cu ea, că nu exista o atmosferă caldă, primitoare pentru controlul exercitat. Să sperăm totuși că reportajul nu va trece de marginile unei minime decențe semi-profesionale.

În loc de poliție, avem mici echipe de jurnaliști care asigură respectarea legii și impunerea consensului social. Biserica devine astfel un spațiu al rebeliunii virtuale care trebuie docilizat, aplatizat prin tensiunea vigilenței extreme și a mâniei populare irepresibile care apară viața noastră a tuturor. Pentru că “Biserica ucide” astăzi, în accepția gardienilor și controlorilor carantinei perpetue! De altfel, chiar un preot predica că a cere redeschiderea bisericilor de Paști ar însemna sinucidere!

Pro TV, alături de Antena 3 și Digi 24, este unul dintre cele mai antiortodoxe posturi de televiziune, chiar dacă are totuși și unele emisiuni sau realizatori care par a nu fi în ton cu orientarea generală.

“Extragerea” cultului din interiorul bisericilor este menit să expună controlului, umilirii și degradării sociale pe clerici și pe credincioși, să-i poată supune oricând blamului și defăimării pentru orice minimă încălcare a ritualului social și medical instituit.

apiland.ro

La Cluj, clericii catedralei mitropolitane au fost dați în judecată pentru împărtășirea credincioșilor. Vigilența controlorilor regimului de totală supraveghere este de neoprit. Vigilența este însoțită de o violență verbală psihotică, de o ură extraordinară. Se cere arestarea preoților și a credincioșilor, a ierarhilor, continuu.

Hrănirea acestei uri teribile, ca și la Referendumul din 2018, se face prin manipulare mediatică, prin înspăimântarea continuă a populației, prin folosirea unor formule care să inducă permanent ideea morții. Panica este produsul sistemului de putere media, care se vinde astăzi.”, a scris pe facebook Mihai Gheorghiu


About the Author

Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]