PRO TV-ul începe să fie tratat de români așa cum merită? Adică… cu sictir!?

În marea sa toleranță, poporul român a trecut și peste faptul că PRO TV-ul l-a promovat ani de zile pe bolșevicul Silviu Brucan ( n.r. născut Saul Bruckner), cel care alături de nevastă-sa cerea prin oficioasele comuniste pedeapsa cu moartea pentru “dușmanii poporului”, pentru elita intelectuală anticomunistă din România, chiar și peste faptul că PRO TV-ul a lovit adesea subtil în valorile identitare românești, fie că e vorba de cele culturale, istorice sau spirituale.

Însă uriașa campanie de ură a PRO TV-ului din timpul referendumului pentru familie n-a fost uitată de către unii români, care acum reacționează în consecință.

Președintele Coaliției pentru Familie, Mihai Gheorghiu, redă pe contul său de socializare tocmai un asemenea moment, în care PRO TV-ul începe să fie tratat de români așa cum merită? Adică… cu sictir!?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


librarie.net

“Exercitarea controlului de către masele largi populare prin televiziunile poporului

Controlorii regimului Covid-19, de la Pro TV, în control la una din bisericile din capitală. Domnișoara, finalmente, a reușit să plece ultragiată că nimeni nu dorea să vorbească cu ea, că nu exista o atmosferă caldă, primitoare pentru controlul exercitat. Să sperăm totuși că reportajul nu va trece de marginile unei minime decențe semi-profesionale.

În loc de poliție, avem mici echipe de jurnaliști care asigură respectarea legii și impunerea consensului social. Biserica devine astfel un spațiu al rebeliunii virtuale care trebuie docilizat, aplatizat prin tensiunea vigilenței extreme și a mâniei populare irepresibile care apară viața noastră a tuturor. Pentru că “Biserica ucide” astăzi, în accepția gardienilor și controlorilor carantinei perpetue! De altfel, chiar un preot predica că a cere redeschiderea bisericilor de Paști ar însemna sinucidere!

Pro TV, alături de Antena 3 și Digi 24, este unul dintre cele mai antiortodoxe posturi de televiziune, chiar dacă are totuși și unele emisiuni sau realizatori care par a nu fi în ton cu orientarea generală.

“Extragerea” cultului din interiorul bisericilor este menit să expună controlului, umilirii și degradării sociale pe clerici și pe credincioși, să-i poată supune oricând blamului și defăimării pentru orice minimă încălcare a ritualului social și medical instituit.

La Cluj, clericii catedralei mitropolitane au fost dați în judecată pentru împărtășirea credincioșilor. Vigilența controlorilor regimului de totală supraveghere este de neoprit. Vigilența este însoțită de o violență verbală psihotică, de o ură extraordinară. Se cere arestarea preoților și a credincioșilor, a ierarhilor, continuu.

Hrănirea acestei uri teribile, ca și la Referendumul din 2018, se face prin manipulare mediatică, prin înspăimântarea continuă a populației, prin folosirea unor formule care să inducă permanent ideea morții. Panica este produsul sistemului de putere media, care se vinde astăzi.”, a scris pe facebook Mihai Gheorghiu

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Next Post

Mesaj de Ziua Internaţională de luptă împotriva homofobiei: "Singura soluţie viabilă pe termen lung este educaţia"

lun mai 18 , 2020
Cu ocazia Zilei Internaţionale de luptă împotriva homofobiei, transfobiei şi bifobiei (17 mai), deputata USR Cristina Iurişniţi, preşedintele Comisiei pentru egalitatea de şanse pentru femei şi bărbaţi și inițiatoarea legii prin care a fost impusă educația sexuală obligatorie pentru copii în școli, a transmis un comunicat de presă. Redăm comunicatul […]

Poate vă place și:

libris.ro