AUR: protest la Sebeș împotriva tăierilor ilegale de păduri

Protest legal în plină stare de alertă! Partidul AUR cheamă românii sâmbătă, ora 12:00,  în Sebeș, la fabricile de lemne austriece, pentru a condamna tăierile abuzive din timpul stării de urgență. Manifestanții nu vor coborî din mașini și vor respecta toate regulile de distanțare socială.

În ultimele două luni, Partidul A.U.R. a primit numeroase informații și semnale de la cetățeni din toate regiunile României cu privire la tăierile și transporturile de bușteni disproporționat de mari comparativ cu perioada anterioară. Până acum, ministrul Mediului și premierul României au bagatelizat problema și au încercat să evite dezbaterea publică, ducând subiectul în derizoriu. Dacă starea de alertă cu privire la Sars-Cov-2 este temporară, starea de alertă civică față de hoție, ilegalități, nedreptăți și exploatarea sălbatică a pădurilor României trebuie să fie permanentă”, a declarat George Simion, copreședinte AUR.

Jaful pădurilor a luat o și mai mare amploare în perioada stării de urgență, cu grave consecințe economice și sociale, generate și de transformarea pieței exploatării buștenilor într-un oligopol controlat de companiile Schweighofer, Kronospan și Egger”, a menționat Claudiu Târziu, copreședinte AUR.

Partidul AUR face un apel către toți jurnaliștii și instituțiile de presă, să prezinte în mod corect și echidistant evenimentul de la Sebeș, așa cum trebuie tratat orice eveniment de interes general pentru opinia publică.

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns