Poliția locală sărbătorește 10 ani de la înființare

Poliția locală sărbătorește 10 ani de la înființare, Foto: Facebook / Poliția Locală Iași
Poliția locală sărbătorește 10 ani de la înființare, Foto: Facebook / Poliția Locală Iași
Print Friendly, PDF & Email

“Astăzi sunt sărbătoriți Sfinții Împărați Constantin și Elena.
Tot astăzi se împlinesc 10 ani de la emiterea Legii 155/2010 in Romania pentru infiintarea POLITIEI LOCALE, fiind prevăzută sarbatorirea zilei acestei institutii.

La 10 ani de la înființare, sunt convins de progresul instituțional al Poliției Locale Iași și îi asigur pe toți cetățenii comunității noastre, că avem polițiști foarte bine pregătiți profesional, care zi de zi, fac eforturi pentru indeplinirea cu succes a tuturor misiunilor încredințate.

Devotamentul, responsabilitatea, curajul si legalitatea cu care tratăm orice problemă în prezent și, în mod special, pe cea cu care se confruntă întreaga omenire, generată de răspândirea periculoasă a coronavirusului Sars Cov 2, cred că este o provocare pentru noi toți. Relația cetățean – polițist este de a acționa împreună, pentru aplicarea tuturor măsurilor de prevenție in comunitatea noastră.
La ceas aniversar, vă adresez, tuturor, polițiștilor locali cele mai sincere mulțumiri pentru eforturile pe care le faceți zi de zi, pentru liniștea comunității, cât și pentru preocuparea de a construi, ÎMPREUNĂ, O POLIȚIE LOCALĂ CREDIBILĂ ȘI RESPECTATĂ.

Aceleași multumiri le adresez tuturor colaboratorilor, tuturor cetatenilor pentru efortul comun, în dezvoltarea unei comunități tot mai sigure.

În mod special, adresez mulțumiri Domnului Primar, Mihai CHIRICA, domnilor vice-primari, Gabriel Vasile HARABAGIU și Radu BOTEZ, Consiliului Local Iași, pentru întreaga susținere, în efortul comun de dezvoltare continuă a capacității de acțiune a Poliției Locale Iași.”, se arată într-un comunicat postat de directorul general al Poliției Locale Iasi, Liviu Zanfirescu pe pagina de facebook a instituției ieșene

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


About the Author

Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info