Presa maghiară de ficțiune: “Iohannis amendat de CNCD pentru că l-a acuzat pe Orban de secesionism”

Presa maghiară de ficțiune: "Iohannis amendat de CNCD pentru că l-a acuzat pe Orban de secesionism"
Presa maghiară de ficțiune: "Iohannis amendat de CNCD pentru că l-a acuzat pe Orban de secesionism"
Print Friendly, PDF & Email

Deși Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) l-a amendat pe președintele Klaus Iohannis cu 5.000 de lei pentru declarațiile legate de “cedarea Ardealului ungurilor”, susținând că declarațiile sale “reprezintă faptă de discriminare și încalcă dreptul la demnitate pe criteriul de apartenență etnică/națională, conform art. 2 alin. (1) și art. 15 din O.G. 137/2000”, publicația maghiară “Transylvanianow” extinde motivația sancțiunii și prin argumentul că Iohannis ar fi fost amendat pentru că l-a acuzat pe Victor Orban de secesionism.

“It has handed the president a RON 5,000 (EUR 1,032) fine for accusing Hungarian Prime Minister Viktor Orbán and the Romanian opposition Social Democratic Party (PSD) of secessionism.”, a scris publicația maghiară Transylvanianow

Nota noastră: Ce poți să mai zici? Adevărată presă de ficțiune! Deci, propaganda revizionistă maghiară nu se limitează doar la a oculta, falsifica și denatura trecutul, istoria, Ungaria fiind printre puținele țări europene care au o istorie alternativă în comparație cu istoria bătrânului continent cunoscută la nivel european și mondial, ci mai nou se ocupă și pentru a falsifica / denatura prezentul? Una spune CNCD-ul, și cu totul alta interpretează propaganda maghiară? Pe bune mă? De asta l-a amendat CNCD-ul? Pentru că l-a acuzat pe tătucul vostru Orban că are planuri neortodoxe în ceea ce privește Ardealul?

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


About the Author

Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info