În afara liberalilor, un nou prădător periculos dă târcoale Iașului: șacalul auriu!

Au început băbuțele de prin satele din județul Iași să se vaite că le dispar găinile tot mai des din bătătură, dând vina ba pe haitele de rezistenți ținuți de Plăvan în carantină, că … de, maică, le-o fi și lor foame după ce i-au ținut liberalii atâta amar de vreme într-o abstinență fără precedent, ba pe bețivii din sat care când se întorc de la crâșma din sat mai agață de pe drum câte-o zburătoare și-i șoptesc la ureche malițios: “fast food”, ba pe vulpile care din cauza lipsei de activitate a oamenilor au devenit tot mai curajoase și intră tot mai des în sat, dând iama prin curțile oamenilor…

Dar ce să vezi? S-ar putea că din nefericire cucoanele vulpi să fie de această dată acuzate pe nedrept, și de fapt găinarii să fie niște cotarle nemaiîntâlnite și nemaivăzute pe meleagurile ieșene, venite ca și invadatorii Ardelului, tocmai din pustiurile Asiei și tot cu aceleași apucături din păcate.

Mai multe publicații anunță că în afara liberalilor, un nou prădător periculos dă târcoale Iașului: șacalul auriu! Ziarul de Iași a publicat chiar și poze cu această nouă cotarlă necomunitară, spunând că nu este deloc de bun augur și că ne va lăsa cu frigiderele goale, ucigând fauna locală, întocmai cum au făcut și liberalii.

“Cercetătorii ieşeni sunt îngrijoraţi: în pădurile din judeţ şi-a făcut apariţia şacalul auriu”, scrie Ziarul de Iași

apiland.ro

Cei de la Evz.ro sunt chiar și mai prăpăstioși, anunțând că “ieșenii sunt îngroziți” din cauza cotarlei aurii, imigrant ilegal asiatic, specie invazivă și fără pașaport de sănătate progresist / soroșist:

“Un prădător periculos bântuie pădurile Moldovei. Ieșenii sunt îngroziți. „Pot produce necazuri mari””, scrie și Evz.ro

PS: Acesta este un pamflet și trebuie privit ca atare


About the Author

Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]