Românul în regimul Iohannis e suspect. România e pe punctul sa devină o imensă și inumană pușcărie.

Avocatul Dan Chitic susține pe contul său de socializare că “democrația noastră a devenit asimptomatică”, și că “românul în regimul Iohannis e suspect”

“Democrația asimptomatică

Românul in regimul Iohannis e suspect.
Dacă sub Iohannis in “epoca Kovesi” toți eram suspecți de corupție, toți eram penali asimptomatici, acum, in epoca terorii medicale toți devenim suspecți de a fi infectați și resprezentăm un “risc iminent”.

In momentul in care procurorii nu mai reprezintă instrumente credibile și eficiente de limitare a drepturilor si libertăților noastre, in lupta sunt aruncați medicii “din prima linie”, transformați peste noapte din salvatori in agenți ai puterii discreționare a unui stat al cărui singur scop este terorizarea și îngrădirea drepturilor populației.

Și toate astea la indicațiile ale Directorului General al Organizației Mondiale a Sănătății, care devin direct și imediat aplicabile in statul roman, transformat intr-o colonie supusa unui guvern mondial dirijat de la New York, din sediul ONU.

Soluția guwernerului Iohannis – românul merită sa fie “izolat”: in pușcării, in spitale pușcării, in domicilii devenite pușcării.
Trăim intr-o țară in care noi toți, “asimptomaticii”, posibilele “persoane purtătoare de agenți patogeni” ai unor boli neidentificate, am devenit suspecți și ni se va “impune internarea obligatorie, conform reglementarilor în vigoare, pentru o durată conform datelor științifice oficiale și în funcție de evoluția patologiei respective pentru fiecare pacient.”
România e pe punctul sa devină o imensă și inumană pușcărie.

Democrația noastră a devenit asimptomatică, a rămas un simplu nume golit de sens, un ambalaj fără valoare, lipsit de orice simptom a unei societăți într-adevăr democratice!

Și toate astea devin politică de stat printr-un proiect de “Lege a pandemiei” despre care aproape nimeni nu spune nimic.
(Infamul text îl găsiți aici https://sgg.gov.ro/new/wp-content/uploads/2020/07/LG.pdf)

Niciun cuvânt de la presa miluită cu zeci de milioane de euro de guwernerul “condus” de Lucovid.

“Societatea civilă” dirijată din pădure tace și ea, deși in situații infinit mai puțin grave lua cu asalt guvernul, e drept, manifestând violent in apărarea sistemului opresiv de forță instituit de același Iohannis și de securiștii din spatele lui.

Nici “opoziția” nu suflă o vorbă. E pe cale să devină și ea părtașă și complice la această odioasă crimă împotriva democrației. Fie din ticăloșie, fie la ordin, fie timorată de stigmatele naziste se tip “ciuma roșie”… opoziția parlamentară, care de fapt are majoritatea in Parlament și care deține puterea legislativă, a intrat in opoziție cu propriul electorat.

E momentul in care noi, “Suspecții”, avem datoria sa rupem tăcerea și să izolăm dușmanii drepturilor noastre, să eliminam dușmanii democrației și suveranității țării noastre.

E momentul să ne ridicam împotriva opresorilor noștri, văzuți și nevăzuți!

E momentul pentru o largă coaliție națională și democratică, e momentul pentru

#CoalițiaPentruNațiune!

Dacă nu o facem acum, mâine va fi prea târziu.
Mâine vom fi intrat deja intr-o noua stare de urgență… pentru democrație!”, a scris avocatul Dan Chitic pe facebook

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Ce naiba fac habarniștii ăștia cu banul public? Peste 8 mil de lei aruncați pe măști pentru elevi, retrase ulterior pentru deficiențe

mie iul. 8 , 2020
Ce naiba fac habarniștii ăștia cu banul public? Peste 8 mil de lei aruncați pe măști pentru elevi, retrase ulterior pentru deficiențe

Poate vă place și:

libris.ro