Românul în regimul Iohannis e suspect. România e pe punctul sa devină o imensă și inumană pușcărie.

Avocatul Dan Chitic susține pe contul său de socializare că „democrația noastră a devenit asimptomatică”, și că „românul în regimul Iohannis e suspect”

„Democrația asimptomatică

Românul in regimul Iohannis e suspect.
Dacă sub Iohannis in “epoca Kovesi” toți eram suspecți de corupție, toți eram penali asimptomatici, acum, in epoca terorii medicale toți devenim suspecți de a fi infectați și resprezentăm un “risc iminent”.

In momentul in care procurorii nu mai reprezintă instrumente credibile și eficiente de limitare a drepturilor si libertăților noastre, in lupta sunt aruncați medicii “din prima linie”, transformați peste noapte din salvatori in agenți ai puterii discreționare a unui stat al cărui singur scop este terorizarea și îngrădirea drepturilor populației.

Și toate astea la indicațiile ale Directorului General al Organizației Mondiale a Sănătății, care devin direct și imediat aplicabile in statul roman, transformat intr-o colonie supusa unui guvern mondial dirijat de la New York, din sediul ONU.

[one_half][/one_half]

Soluția guwernerului Iohannis – românul merită sa fie “izolat”: in pușcării, in spitale pușcării, in domicilii devenite pușcării.
Trăim intr-o țară in care noi toți, “asimptomaticii”, posibilele “persoane purtătoare de agenți patogeni” ai unor boli neidentificate, am devenit suspecți și ni se va “impune internarea obligatorie, conform reglementarilor în vigoare, pentru o durată conform datelor științifice oficiale și în funcție de evoluția patologiei respective pentru fiecare pacient.”
România e pe punctul sa devină o imensă și inumană pușcărie.

Democrația noastră a devenit asimptomatică, a rămas un simplu nume golit de sens, un ambalaj fără valoare, lipsit de orice simptom a unei societăți într-adevăr democratice!

Și toate astea devin politică de stat printr-un proiect de “Lege a pandemiei” despre care aproape nimeni nu spune nimic.
(Infamul text îl găsiți aici https://sgg.gov.ro/new/wp-content/uploads/2020/07/LG.pdf)

Niciun cuvânt de la presa miluită cu zeci de milioane de euro de guwernerul “condus” de Lucovid.

“Societatea civilă” dirijată din pădure tace și ea, deși in situații infinit mai puțin grave lua cu asalt guvernul, e drept, manifestând violent in apărarea sistemului opresiv de forță instituit de același Iohannis și de securiștii din spatele lui.

Nici “opoziția” nu suflă o vorbă. E pe cale să devină și ea părtașă și complice la această odioasă crimă împotriva democrației. Fie din ticăloșie, fie la ordin, fie timorată de stigmatele naziste se tip “ciuma roșie”… opoziția parlamentară, care de fapt are majoritatea in Parlament și care deține puterea legislativă, a intrat in opoziție cu propriul electorat.

E momentul in care noi, “Suspecții”, avem datoria sa rupem tăcerea și să izolăm dușmanii drepturilor noastre, să eliminam dușmanii democrației și suveranității țării noastre.

E momentul să ne ridicam împotriva opresorilor noștri, văzuți și nevăzuți!

E momentul pentru o largă coaliție națională și democratică, e momentul pentru

#CoalițiaPentruNațiune!

Dacă nu o facem acum, mâine va fi prea târziu.
Mâine vom fi intrat deja intr-o noua stare de urgență… pentru democrație!”, a scris avocatul Dan Chitic pe facebook

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns