Când o casă e pusă la pământ de foc, o altă flacără, cea a Dragostei românești, o ridică!

Să punem umărul pentru Unul de-al nostru.
Când o casă e pusă la pământ de foc, o altă flacără, cea a Dragostei românești, o ridică! Sărutăm mâna Părintelui Emanuel Ganciu, care a salvat din focul ce i-a mistuit casa Cărțile Sfinte si să punem fiecare un bănuț pentru a putea ridica alta, în contul Ganciu Doinița -Raifeisen Bank
RO05 RZBR 0000 0600 1759 9692.

Părintele Emanuel Gangiu este Preotul Ortodox care a însuflețit prin rugăciune si cuvânt mai toate manifestările dedicate întăririi Identității Naționale, marșurile pentru viață și pentru familie.

Ne-a fost alături întotdeauna la greu, știți si voi cât de mult contează Prezența unui Preot în mijlocul nostru, ori de câte ori ieșim în stradă pentru Cauza Românească. Construcția unei noi case pentru Părintele Emanuel este si un test atât pentru toate organizațiile ce merg pe Linia Națională cât și pentru ceilalți oamenii care nu sunt înregimentați în aceste asociații, dar care urmează acelasi drum.

Nouă, tuturor, ne revine datoria de a arăta că suntem alături la modul cel mai concret cu putință de un Frate mai mare de-al nostru, că nu lăsăm de izbeliște un camarad atât de prețios, că uite, în sfârșit, putem realiza acea mult visată Unitate ce tinde să devină teoretic o himeră.

În unele acțiuni am reusit să ne unim, în pofida unor divergențe. În acest caz, cu atât mai mult trebuie să ne unim, căci atât prietenii cat si inamicii sunt cu ochii spre noi: vor reuși naționaliștii să-l ajute pe Părintele lor să aibă din nou un acoperiș deasupra capului? Eu zic că Da, vom reuși să punem bănuț cu bănuț, cărămidă pe cărămidă, inimă lângă inimă, pentru Părinte, căci dacă nu reușim să ridicăm o Casă pentru Unul de-al nostru, cum oare vom reuși să ridicăm de la pământ o Țară?
Doamne ajută oameni buni!

Mihai Tirnoveanu

Mihai Tirnoveanu

Doctor Președintele Asociației Calea Neamului Vicepreședintele Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș

Lasă un răspuns