RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

La trei decenii de la lovitura de stat din 1989, românii încă mai luptă pentru libertate

Duminică, 12 iulie 2020, pe la ora 18:00, pe o vreme deosebit de capricioasă și de rece pentru anotimpul în care ne aflăm, am asistat în Piața Unirii din Iași la un exercițiu palid de încercare de apărare a drepturilor constituționale, a drepturilor omului, de apărare a proprietății, a familiei, a valorilor conservatoare și spirituale ale poporului român…

De ce spun un exercițiu palid? Pentru că ieșenii s-au strâns din păcate într-un număr foarte mic în Piața Unirii din Iași, cel mult 20-30 de persoane, împotriva proiectului legislativ nr. 418/2020, un proiect legislativ privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologic şi biologic, care pe alocuri amintește de măsurile agresive aplicate în masă asupra oamenilor de către regimuri de tristă amintire, precum cel nazist și cel sovietic.

Într-un semicerc format în jurul prezentatorului emisiunii “Cetățeanul Gabriel” de la Nașul TV, Gabriel Apreutesei, câțiva temerari ieșeni, singurii care au avut curajul și demnitatea de a fi prezenți duminică seara în Piața Unirii din Iași, și-au exprimat opiniile și nemulțumirile cu privire la acest odios proiect legislativ (PL-x nr. 418/2020), pe care n-au ezitat să-l catalogheze ca fiind unul de inspirație nazistă.

libris.ro

Pe câteva foi A4 au fost scrise mesaje foarte dure la adresa proiectului legislativ prin care actuala guvernare vrea să transforme întreaga Românie într-un lagăr masiv: “Stop deportării!”, “Dr. Mengele Arafat Judecat”, “În fața Injustiției vom da Mucenicia”,“Stop pogromului nazist”, “Din nou Holocaust”, “Salvați-vă copiii”, etc.

Mesajele au fost redactate atât în limba română cât și în aramaică (n.r. limba lui Iisus), pentru a sugera situația similară în care se găsește acum poporul român, amintindu-se de groaznicele experimente medicale desfășurate de medicul Mengele prin lagărele naziste.

“Vrem libertate, nu sclavie și dictatură” a fost mesajul transmis și de către o doamnă în vârstă care s-a alăturat duminică seara în Piața Unirii acțiunii de protest împotriva instaurării dictaturii medicale în România.

Totul s-a încheiat cu o poză de grup în fața statuii lui Alexandru Ioan Cuza din Piața Unirii, cu rostirea rugăciunii “Tatăl nostru”, și cu promisiunea că lupta împotriva abuzurilor acestei guvernări nu trebuie să se oprească aici.


Galerie Foto:Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info