RSS

Argumentul folosit de Alexandru …

Recent, Ministrul Să…

România, un stat tot mai antirom…

Fix ca în perioada c…

Novak Djokovic și Diana Iovanovi…

Vocea Olteniei: "O c…

VIDEO | Grigorie Vieru, poetul v…

Acum treisprezece an…

19 Ianuarie 2022 - Prezentarea e…

Miercuri, 19 ianuari…

Ion Coja: "Domnul Talpeș ne cred…

Ion Coja: "Cu alte c…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

La trei decenii de la lovitura de stat din 1989, românii încă mai luptă pentru libertate

Print Friendly, PDF & Email

Duminică, 12 iulie 2020, pe la ora 18:00, pe o vreme deosebit de capricioasă și de rece pentru anotimpul în care ne aflăm, am asistat în Piața Unirii din Iași la un exercițiu palid de încercare de apărare a drepturilor constituționale, a drepturilor omului, de apărare a proprietății, a familiei, a valorilor conservatoare și spirituale ale poporului român…

De ce spun un exercițiu palid? Pentru că ieșenii s-au strâns din păcate într-un număr foarte mic în Piața Unirii din Iași, cel mult 20-30 de persoane, împotriva proiectului legislativ nr. 418/2020, un proiect legislativ privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologic şi biologic, care pe alocuri amintește de măsurile agresive aplicate în masă asupra oamenilor de către regimuri de tristă amintire, precum cel nazist și cel sovietic.

Într-un semicerc format în jurul prezentatorului emisiunii “Cetățeanul Gabriel” de la Nașul TV, Gabriel Apreutesei, câțiva temerari ieșeni, singurii care au avut curajul și demnitatea de a fi prezenți duminică seara în Piața Unirii din Iași, și-au exprimat opiniile și nemulțumirile cu privire la acest odios proiect legislativ (PL-x nr. 418/2020), pe care n-au ezitat să-l catalogheze ca fiind unul de inspirație nazistă.

Pe câteva foi A4 au fost scrise mesaje foarte dure la adresa proiectului legislativ prin care actuala guvernare vrea să transforme întreaga Românie într-un lagăr masiv: “Stop deportării!”, “Dr. Mengele Arafat Judecat”, “În fața Injustiției vom da Mucenicia”,“Stop pogromului nazist”, “Din nou Holocaust”, “Salvați-vă copiii”, etc.

Mesajele au fost redactate atât în limba română cât și în aramaică (n.r. limba lui Iisus), pentru a sugera situația similară în care se găsește acum poporul român, amintindu-se de groaznicele experimente medicale desfășurate de medicul Mengele prin lagărele naziste.

“Vrem libertate, nu sclavie și dictatură” a fost mesajul transmis și de către o doamnă în vârstă care s-a alăturat duminică seara în Piața Unirii acțiunii de protest împotriva instaurării dictaturii medicale în România.

Totul s-a încheiat cu o poză de grup în fața statuii lui Alexandru Ioan Cuza din Piața Unirii, cu rostirea rugăciunii “Tatăl nostru”, și cu promisiunea că lupta împotriva abuzurilor acestei guvernări nu trebuie să se oprească aici.


Galerie Foto:

Social Links
Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Switch to mobile version