Doua dintre cele mai mari profetii biblice ar trebui sa se implineasca in acest an

Cand a fost intrebat despre momentul sosirii lui Mesia, rabinul Kanievsky a răspuns: “La sfarsitul anului sabatic.” Mai multe persoane au cerut rabinului să verifice acest lucru și le-a dat același răspuns de fiecare dată. Acest an este anul sabatic și se va încheia in cea de a 29-a zi a lui Elul, care, in calendarul gregorian cade sambata, 12 septembrie 2015, potrivit Breaking News Israel. Sa fim oare noi generatia care va prinde acel sfarsit de veac profetit de Biblie? Odata cu venirea Antihristului, despre care unii rabini spun ca se va intampla in septembrie 2015, se crede ca se vor intoarce si toti evreii acasa.

Rabinul Chaim Kanievsky, o somitate in ultra-ortodoxismul iudaic, a fost avertizat de mesaje clare și neechivoce recente ca venirea lui Mesia este iminenta. El a cerut evreilor sa faca ‘Aliyah” (n.r. sa se intoarca acasa) cat mai curand posibil. Aliyah, verbul ebraic pentru “a merge in sus”, se refera la imigratia spre Israel, care este vazuta ca o actiune spirituala de mare importanta, ce poate ajuta prevestirea venirii lui Mesia.

Dupa o viata in care s-a cufundat in studiul textelor iudaice clasice, un partener de studiu al rabinului Kanievsky a informat diverse site-uri din mass-media ca rabinul vorbeste despre Mesia tot timpul. De la razboiul din vara trecuta din Gaza, rabinul a raspandit acest mesaj de revenire iminenta a lui Mesia. De exemplu, rabinul Kanievsky a instruit un evreu din Argentina, care ceruse o binecuvantare, ca sa-si “adune familia si sa vina in Israel. “In caz contrar, nu va fi suficient loc pentru tine pe avioane”, i-a spus rabinul acestuia.

Evreii ortodocsi nu cred ca Iisus Hristos a fost Mesia, prin urmare, ei se afla inca in cautarea unui Mesia care ar trebui sa vina. Mesia pe care ei il cauta si se va autoproclama, va fi cel pe care crestinii il stiu sub numele de Antihrist.

Ca si cum acest lucru nu ar fi fost suficient, Institutul Templului tocmai a postat pe pagina sa de Facebook oficiala ca au o veste importanta despre o profetie importanta care se va implini in doar cateva zile (pe 12 iulie 2015):

Ca si cum acest lucru nu ar fi fost suficient, Institutul Templului tocmai postat pe pagina  sade Facebook oficiala ca au o veste importanta despre o profetie importanta care se va implini in doar cateva zile (pe 12 iulie 2015):
Ca si cum acest lucru nu ar fi fost suficient, Institutul Templului tocmai postat pe pagina sade Facebook oficiala ca au o veste importanta despre o profetie importanta care se va implini in doar cateva zile (pe 12 iulie 2015)

Ceva este insa clar ca lumina zilei ca se intampla, pentru ca in mai multe comunitati ale evreilor ultra-ortodocsi s-a nascut de ceva timp o agitatie suspecta.

“Sa stii dar, si sa intelegi, ca de la darea poruncii de a restaura si de a construi Ierusalimul pana la Mesia Printul, nu vor trece sapte saptamani si saizeci si doua saptamani; strazile vor fi zidite din nou, si zidul, chiar in vremuri dificile. “-Daniel 09:25, sursa:  Temple Institute Website

Pasajul acesta din Daniel, ” nu vor trece sapte saptamani si saizeci si doua saptamani”, este unul destul de controversat si ambiguu, interpretat adeseori ca facand referire la:

“sapte seturi de sapte, plus saizeci si doua de seturi de sapte vor trece din momentul cand a fost data comanda de a reconstrui Ierusalimul pana cand va veni un conducator – Mesia (Unsul). Ierusalimul va fi reconstruit, cu strazi si ziduri de aparare puternice, in ciuda vremurilor grele”

Sursa: worldtruth.tv

Nota noastra: Nu facem parte dintre cei care adora misticismul si nici niste habotnici care sa predice sfarsitul lumii, dar ceea ce se intampla acum in Israel se poate transforma oricand in cu totul altceva. Daca este vorba sa plece toti evreii “acasa”, fie si din anumite motive religioase, fata lumii de astazi, asa cum o cunoastem noi, se poate schimba si asta inseamna ca ne aflam intr-un moment deosebit de important.