libris.ro

Un luptător vrea să elibereze Tomeștiul de sub tirania corupției

Un fost sportiv în luptele de contact, activist civic, devenit între timp jurnalist de investigații la Nașul TV, pornește de această dată într-o luptă total diferită de tot ceea ce a mai făcut până acum în viață: este decis să candideze pentru funcția de primar în comuna Tomești, din județul Iași.

Gabriel Apreutesei este un luptător ce vrea să elibereze Tomeștiul de sub tirania corupției, însă un luptător care are și școală, și care este capabil să-și susțină argumentat ideile și opiniile, fiind totodată dispus oricând și pentru confruntări verbale pe diferite teme din societate.

Gabriel Apreutesei, realizatorul emisiunii „Cetățeanul Gabriel” de la Nașul TV, se declară creștin ortodox practicant și a protestat împotriva rugăciunii comune cu Papa de la Roma, fiind apoi anchetat drept urmare de către DIICOT, întrucât a îndrăznit să se ridice împotriva ecumenismului. (n.r. vezi „Teroriștii” care au protestat față de vizita papei Francisc au fost anchetați de DIICOT)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


În ultimii ani, Gabriel Apreutesei se regăsește printre participanții activi și dedicați cauzei la majoritatea evenimentelor majore de protest pentru interesele identitare, spirituale și sociale ale poporului român: a participat la protestele împotriva Chevron și a gazelor de șist, împotriva primirii de falși refugiați, împotriva îndoctrinării LGBTQ+ din sistemul de educație, împotriva vaccinării obligatorii, împotriva implementării tehnologiei 5G, împotriva oficializării limbii maghiare pe post de a doua limbă oficială în stat, împotriva defrișărilor, împotriva educației sexuale, a pervertirii copiilor sub pretextul educației „sexuale”, împotriva batjocoririi eroilor din cimitirul de la Valea Uzului, etc

Gabriel Apreutesei la Valea Uzului

De-a lungul timpului, Gabriel Apreutesei nu s-a limitat doar acțiuni de protest, ci s-a implicat și în acțiuni caritabile, strângând fonduri și ajutoare pentru copii sau familii nevoiașe.

Adesea, luptele sale cu sistemul corupt din România s-au transformat în încercări de a i se înscena diverse dosare. După ce a susținut un eveniment de informare pe 1 Martie 2020 cu privire la poluarea din comuna Tomești pusă pe seama incineratorului din Vlădiceni, în publicația ieșeană BZI a apărut un articol pe care Gabriel Apreutesei îl consideră „calomnios” și „total fals” cu privire la situația sa din punct de vedere penal dar și asupra imaginii sale publice.

Cazier Gabriel Apreutesei
Cazier Gabriel Apreutesei

Pentru a demonstra că publicația ieșeană se înșeală, Gabriel Apreutesei și-a scos cazierul la doar o zi după publicarea articolului de pe 3 Martie 2020 de către BZI, demonstrând astfel că are cazierul curat.

Prin acțiunea sa de protest de pe 1 Martie 2020 de la Tomești, Gabriel Apreutesei consideră că a deranjat un întreg viespar de interese, o încrengătură de tip mafiot care a intrat în panică și s-a precipitat lansând acuzații false la adresa unui naționalist, atât de naționalist pe cât poate fi definit acest termen din punct de vedere creștin ortodox, care nu se teme de mafia politică, fiind destul de bărbat pentru a avea curajul să candideze la Tomești și să încerce să destructureze tirania corupției care s-a instalat acolo.

În toți acești ani în care a participat și chiar a organizat proteste de stradă, Gabriel Apreutesei a luptat pentru a trezi conștiința românească și a luptat pentru apărarea valorilor identitare ale neamului: Familia, Credința și Tradițiile.

Întrebat despre ce-l mână încă luptă deși românii nu dau nici măcar cel mai mic semn de trezire, Gabriel Apreutesei răspunde:

Lupt pentru mântuirea sufletului meu și mântuirea celor din sângele meu! Lupt pentru milioanele de români care și-au dat sângele pentru acestă Țară! Lupt pentru copiii acestei Țări, pentru cei ce sunt unicele ființe inocente dintre noi!

Lupta este obligatorie întrucât la dreapta Judecată voi da răspuns în fața Mântuitorului Iisus Hristor! Întrucât frica este mai aspru pedepsită decât crima, în fața lui Dumnezeu. Căci crima este crimă, eventual una, dar prin frică suntem imobilizați și practic comitem crime asupra a milioane de români și a generațiilor care vor urma…

Prin sacrificiu întru Adevăr și Dreptate, ne deschidem drum către porțile Raiului!

Ce cred că mi se poate întâmpla în această campanie? La ce încrengături cunosc până acum în lumea politicului, sunt conștient că mi se poate întâmpla ABSOLUT orice mie, cât și celor ai mei. Dar eu lupt pentru Adevăr și Dreptate, iar modele îmi sunt Ștefan, Mihai, Brâncoveanu, ș.a.m.d.!

Indiferent de cum se va termina, eu nu pot ieși decât învingător, întrucât Lupta este obligatorie, însă nu și Victoria de aici, din această Viață! Întrucât prin sacrificiul Suprem, avem deja Victoria în partea cealaltă prin Mântuirea Sufletului și a celor o mie de neamuri care se vor mântui, prin sacrificiul meu!

Eu cred în Victorie, fără nici măcar cea mai mică emoție, întrucât eu fug după Mântuire, o Mânturire care se câștigă prin Grija față de aproapele meu. Eu nu fug după ciolan, întrucât un creștin ortodox autentic nu are cum să-și însușească din banul public, din banul aproapelui meu, iar dacă păgubești aproapele îl păgubești pe Hristos Dumnezeu. Și ce răspuns vei da la Judecată în fața lui Hristos Dumnezeu? Eu știu foarte bine că voi învinge, nu am niciun dubiu! Dar totuși spun că totul să fie după Voia lui Dumnezeu! Amin!, ne-a declarat Gabriel Apreutesei


Nota noastră: Deși este la doi pași de Iași, de fosta capitală istorică a Moldovei, Tomeștiul este departe de ceea ce ar aștepta cu adevărat locuitorii acestei comune. Cetățenii din Tomești se confruntă de ani buni cu probleme deosebit de grave, cu poluare, mirosuri insuportabile, și din câte se vede, și cu o plagă a corupției care pare a nu avea sfârșit. Să fie Gabriel Apreutesei acel luptător atât de mult așteptat care să vrea să elibereze Tomeștiul de sub tirania corupției?

Gabriel Apreutesei spune aproape de fiecare dată când îl întrebi că el nu luptă singur pentru a apăra valorile identitare românești (n.r. Familia, Credința și Tradițiile) ci mereu alături de Dumnezeu, alături Crucea lui Hristos, inspirându-se din imaginea și personalitatea marilor domnitori români, eroi legendari ai neamului românesc, care țineau într-o mână sabia iar în cealaltă Crucea lui Hristos!


Galerie Foto:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info