RSS

Argumentul folosit de Alexandru …

Recent, Ministrul Să…

România, un stat tot mai antirom…

Fix ca în perioada c…

Novak Djokovic și Diana Iovanovi…

Vocea Olteniei: "O c…

VIDEO | Grigorie Vieru, poetul v…

Acum treisprezece an…

19 Ianuarie 2022 - Prezentarea e…

Miercuri, 19 ianuari…

Ion Coja: "Domnul Talpeș ne cred…

Ion Coja: "Cu alte c…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Universitatea lui Soros se implică direct în cenzurarea site-urilor românești independente?

Print Friendly, PDF & Email

Universitatea lui Soros se implică direct în cenzurarea site-urilor românești independente!? Universitatea Central Europeană finanțează programe și proiecte de monitorizare și de cenzură a publicațiilor românești conservatoare, naționaliste, cultural-patriotice, sau pur și simplu împotriva publicațiilor alternative independente din România.

Paginademedia.ro a publicat un material preluat de pe pressone.ro, în care erau prezentate o serie de site-uri independente românești, puțin mai altfel decât presa mainstream din România.

Sub pretextul luptei împotriva știrilor false și a conținutului “conspiraționist” distribuit de către aceste publicații, Universitatea Central Europeană (Central European University) a lansat și finanțat un proiect intitulat “Business of Misinformation” susținut de Programul pentru Jurnalism Independent al Open Society Foundations, adică de fundația lui George Soros, O Societate Deschisă.

https://www.paginademedia.ro/2020/03/pressone-ancheta-fake-news-conspiratii-cyd-cocoon/

Lăsând la o parte marota cu “fake news” și conținutul conspiraționist, în afara celor zece site-uri pomenite în materialul celor de Pressone (https://pressone.ro/doua-retele-de-site-uri-care-infecteaza-online-ul-cu-stiri-false-conspiratii-si-propaganda-si-proprietarii-lor), care apropo, la acest moment au domeniile interzise pe facebook, mai există încă un număr însemnat de site-uri conservatoare sau naționaliste românești, sau site-uri / bloguri ale unor jurnaliști independenți incomozi din România, care au aceeași soartă: domeniile banate pe platforma facebook sub tot felul de pretexte puerile.

Încă de la începutul anului am remarcat că și publicația Glasul [punct] info a intrat în atenția unei oarecare Dumitrița Holdis de la Central European University, Budapest ( Universitatea Central Europeană a lui George Soros). În documentul întocmit de către această Dumitrița cu afinitate pentru Budapesta și intitulat “Business of Misinformation”, fătuca asta era foarte interesată cu privire la sursele de finanțare ale portalului Glasul [punct] info cât și ale altor publicații conservatoare sau naționaliste din România. Asistăm la un atac concertat din exteriorul României împotriva presei independente românești, atât cât a mai rămas ea pe ici pe colo, și în condiții nu tocmai fericite…

Să fie o simplă coincidență că tocmai site-urile românești despre care vorbesc ăștia de la Universitatea Central Europeană în “proiectul” lor sunt cu toate acum cenzurate și interzise pe facebook?

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Switch to mobile version