RSS

23 septembrie 1940: La Oradea au…

23 Septembrie 1940: …

17 septembrie 1941: Cu ocazia re…

Maghiarizarea forțat…

Câțiva oameni hotărâți pot schim…

Câțiva oameni hotărâ…

16 septembrie 1941: în Cluj auto…

La doar un an de la …

Zece revendicări imediate ale pr…

"În urma cele mai re…

În noaptea de 13 spre 14 septemb…

În noaptea din 13/14…

12 septembrie 1940: La Baia Mare…

Ziua de 12 septembri…

Viorica-Elisabeta Lupu va candid…

Viorica-Elisabeta Lu…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Noaptea Minții! “Patriotul” lui Kovesi, Traian Berbeceanu, candidează în alianță cu UDMR-ul!?

Print Friendly, PDF & Email

O colegă din presă îmi trimite în urmă cu câteva zile un material dintr-o publicație locală din județul Hunedoara. Mă uit pe materialul respectiv, mă frec la ochi, îmi pun o pereche de ochelari și mă holbez mai bine, și tot parcă nu-mi vine a crede.

La Hunedoara, PNL, UDMR și PNȚCD încheie o alianță electorală. Cum zicea Mălai Mare ăla de la Cotroceni? Jó napot kívánok,…. PNL!: “Ardealul la unguri”, sau Hunedoara la unguri? Cum o scoate Mălai Mare ăla din dealul Cotrocenilor și castanele astea fierbinți din foc?

Potrivit publicației Hunedoara Liberă, pe scena politică locală din județ a fost încheiat un protocol de susținere reciprocă între cele trei formațiuni politice: PNL, UDMR și PNȚCD.

Printre candidații la Consiliul Județean pentru Hunedoara găsim niște nume surpriză: Traian Berbeceanu și Martha Mate (UDMR). Da, da, același Berbeceanu foarte apreciat de Luluța Kovesi, “patriot” ridicat în slăvi de presa locală și de aiurea de prin țară și de prin diaspora….


UPDATE:

Traian Berbeceanu, prietenul la cataramă al lui Kovesi, candidează în alianță cu UDMR-ul. La Hunedoara, PNL, UDMR și PNȚCD au încheiat o alianță electorală, iar Traian Berbeceanu și Martha Mate (UDMR) se regăsesc pe lista cu candidați pentru Consiliul Județean.

Iată de pildă ce scria Traian Berbeceanu la data de 24 aprilie 2019 la adresa UDMR:

“PSD-ALDE-UDMR au modificat termenele de prescripție a răspunderii penale, făcându-i scăpați pe mulți dintre cei cercetați ori judecați pentru infracțiuni extrem de grave comise împotriva noastră, a tuturor.
Țineți minte: PSD, ALDE, UDMR!”, scria pe facebook Traian Berbeceanu

Valoarea declarațiilor lui Berbeceanu, Foto: captură Facebook

PS: Da bă, țineți minte! Același UDMR cu care Baci Berbeceanu se aliază pentru funcțiile puse în joc la Consiliul Județean Hunedoara. Același UDMR! Că altul, nu-i!Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Lasă un răspuns


libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info