libris.ro

Pentru ce Dumnezeu ar avea nevoie Ministerul de Interne de fișele medicale ale tuturor românilor???

Foto: facebook.com/pg/klausiohannis

Potrivit unei postări de pe contul de facebook al avocatei Diana Iovanovici Șoșoacă, Ministerul de Interne solicită de la Ministerul Sănătății fișele medicale ale tuturor românilor. O informație deosebit de îngrijorătoare și care ne pune efectiv pe gânduri:

„Ministerul de Interne cere de la Ministerul Sanatatii fișele noastre medicale, pentru ca restul de date le au. Din fișele noastre medicale se observă clar cine este sanatos si cine este bolnav si bolile de care sufera. La ce ii trebuie Ministerului de Interne asa ceva? Simplu! Sa vada pentru cine se impune izolarea sau carantinarea sau internarea fortata! Cine are comorbidități, cine a avut gripa, cine este sanatos si o fi bun de altceva… Avocatul Poporului a observat acest lucru și a cerut Ministerului de Interne sa îi comunice pentru ce are nevoie de fișele noastre medicale. Sper ca, paralel cu acest demers pentru care o sustin, lucreaza si la atacarea Legii dictaturii medicale la CCR!”, a scris pe facebook avocata Diana Iovanovici Șoșoacă

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Când auzi o asemenea inepție, stai imediat și te întrebi: pentru ce Dumnezeu ar avea nevoie Ministerul de Interne de fișele medicale ale tuturor românilor???

Când trăim într-un stat cu atâta corupție, în care culmea, tocmai din instituțiile de forță care ar trebui să ne apere pe noi cetățenii se exportă corupție la greu, sunt protejate abuzurile, traficurile de „orice” îți poate trece prin cap, să acorzi accesul la asemenea informații deosebit de sensibile? Până unde se vrea a merge cu această dictatură medicală debilă? Până când se forțează nota cu intruziunea instituțiilor de forță în chestiuni ce țin de viața privată, de niște drepturi care nu pot fi încălcate cu bocancii militari?

Am văzut cu toții cum s-a desfășurat și instrumentat cazul de la Caracal. Cine ne poate garanta nouă din acest guvern dement și retardat că aceste date, dosare medicale, nu vor ajunge pe mâna unor rețele de trafic de organe spre exemplu? Atenție mare, români! Ochii cât cepele și somnul ușor precum cel al iepurilor de câmp…

Accesul la asemenea informații le poate deschide celor rău intenționați drum către niște abuzuri extraordinare: coordonarea unor acțiuni de poliție politică în baza unor pretexte medicale, împiedicarea candidaturii unor candidați incomozi tot prin invocarea unor motive medicale, etc În istorie, doar două regimuri odioase au mai acționat împotriva umanității la un asemenea nivel: cel nazist și cel sovietic, bolșevic…

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info