Candidatura lui Gabriel Apreutesei pune pe jar Poliția Locală la Tomești: acesta vrea referendum pentru desființarea poliției locale!

Cunoscând de la interiorul instituției problemele cu care se confruntă Poliția Locală la Tomești, candidatul la primărie Gabriel Apreutesei, le-a promis cetățenilor din comuna Tomești că dacă el va ajunge primar în comună le va oferi oportunitatea unui referendum prin care aceștia să decidă singuri dacă mai este sau nu nevoie de serviciile Poliției Locale în cadrul comunei. Ca alternativă, Gabriel Apreutesei le propune substituirea poliției locale cu efective sporite ale poliției naționale sau ale jandarmeriei.

Ce-i drept, dacă stai să-i asculți cu atenție pe unii dintre cetățenii comunei Tomești, există printre ei mulți nemulțumiți de activitatea Poliției Locale, iar unii chiar militează vehement pentru desființarea acestei instituții, pe care o consideră o instituție fără rost, pe care se risipesc resurse bugetare importante ce ar putea foarte bine fi folosite pentru cu totul altfel de priorități în beneficul cetățenilor.

Poliția Locală – imagine cu rol ilustrativ

Locuitorii comunei Tomești spun că mașinile Poliției Locale sunt folosite pentru a transporta muncitori sau pentru interese personale, arzând benzina degeaba pe mofturi de-ale primarului și de-ale camarilei sale.

Gabriel Apreutesei, candidat la primăria Tomești, este chiar mai virulent la adresa poliției locale, spunând că aceasta este folosită pe post de instrument de intimidare, de forță de represiune împotriva opoziției din comună, sau uneori chiar pe post de poliție politică, nevăzându-i acestei instituții deloc utilitatea într-o societate democratică.

Chiar și unii dintre polițiștii locali din comuna Tomești au aflat de intențiile lui Gabriel Apreutesei de a organiza un referendum pentru desființarea poliției locale, arătându-se îngrijorați de reacția oamenilor din comună, care au reacționat pozitiv la o asemenea propunere venite din partea acestui neașteptat candidat la primăria comunei Tomești.

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns