RSS

“Democrația secolului al XXI - l…

Declinul „democrație…

14 ani de la moartea Patriarhulu…

„Acrede în Hristos î…

Psihopatia omoară România! Sclav…

Psihopatia omoară Ro…

Jocurile Olimpice Tokyo: program…

România a cucerit jo…

Ăștia pur și simplu nu se opresc…

Încă trei dosare și …

Procuror italian antimafia: "Spe…

Procuror italian ant…

Un preot care duce gratis copii …

„Copiii auzitori să …

Un grup de "intelectuali români"…

Un grup de intelectu…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Candidatura lui Gabriel Apreutesei pune pe jar Poliția Locală la Tomești: acesta vrea referendum pentru desființarea poliției locale!

Print Friendly, PDF & Email

Cunoscând de la interiorul instituției problemele cu care se confruntă Poliția Locală la Tomești, candidatul la primărie Gabriel Apreutesei, le-a promis cetățenilor din comuna Tomești că dacă el va ajunge primar în comună le va oferi oportunitatea unui referendum prin care aceștia să decidă singuri dacă mai este sau nu nevoie de serviciile Poliției Locale în cadrul comunei. Ca alternativă, Gabriel Apreutesei le propune substituirea poliției locale cu efective sporite ale poliției naționale sau ale jandarmeriei.

Ce-i drept, dacă stai să-i asculți cu atenție pe unii dintre cetățenii comunei Tomești, există printre ei mulți nemulțumiți de activitatea Poliției Locale, iar unii chiar militează vehement pentru desființarea acestei instituții, pe care o consideră o instituție fără rost, pe care se risipesc resurse bugetare importante ce ar putea foarte bine fi folosite pentru cu totul altfel de priorități în beneficul cetățenilor.

Poliția Locală – imagine cu rol ilustrativ

Locuitorii comunei Tomești spun că mașinile Poliției Locale sunt folosite pentru a transporta muncitori sau pentru interese personale, arzând benzina degeaba pe mofturi de-ale primarului și de-ale camarilei sale.

Gabriel Apreutesei, candidat la primăria Tomești, este chiar mai virulent la adresa poliției locale, spunând că aceasta este folosită pe post de instrument de intimidare, de forță de represiune împotriva opoziției din comună, sau uneori chiar pe post de poliție politică, nevăzându-i acestei instituții deloc utilitatea într-o societate democratică.

Chiar și unii dintre polițiștii locali din comuna Tomești au aflat de intențiile lui Gabriel Apreutesei de a organiza un referendum pentru desființarea poliției locale, arătându-se îngrijorați de reacția oamenilor din comună, care au reacționat pozitiv la o asemenea propunere venite din partea acestui neașteptat candidat la primăria comunei Tomești.

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info