Raed Arafat e pe făraș: internauții fac glume, nemulțumiți de măsurile nepopulare pe care acesta le susține

Print Friendly, PDF & Email

În urmă cu câțiva ani era greu de crezut că se va ajunge la o asemenea situație, când Raed Arafat se bucura încă de o largă popularitate în rândul cetățenilor României. Însă astăzi, din cauza măsurilor nepopulare pe care acesta le susține, și mai ales din cauza unor declarații stupefiante făcute de către Raed Arafat în ultima vreme, imaginea sa a avut foarte mult de suferit iar din popularitatea sa de mai demult s-a ales praful.

Biografia lui Raed Arafat de pe Wikipedia a fost modificată de către internauți, astfel că el apare acum ca fiind “terorist” și se ocupă de „crime împotriva umanității”. Ba chiar și partea legată de copilăria sa din biografia de pe Wikipedia a fost modificată:

“Raed Arafat s-a născut pe 24 mai 1964 în Damasc, capitala Siriei, dar a copilărit într-o debara cu doi șoricei, în orașul Nablus, aflat în nordul Cisiordaniei. (…) În anul 1981, la vârsta de 16 ani, a emigrat în România pentru a studia medicina și pentru a băga românii în boală (Coronavirus).“, pasajele evidențiate prin font îngroșat au fost adăugate cel mai probabil de către internauții nemulțumiți de măsurile nepopulare susținute de către Raed Arafat

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info