Trolii PNL-ului din presa locală atacă ieșenii nemulțumiți de peneliștii incompetenți

Simpla exercitare a unui drept democratic în România, respectiv al aceluia de a-ți putea manifesta numulțumirea și de a-ți exprima liber o opinie cu privire la proasta guvernare a țării, îți poate atrage din partea sistemului prigonirea.

Duminică seara, pe 2 august 2020, doamna Elena Vukic și-a exprimat în Piața Unirii din Iași dezamăgirea față de politica dezastruoasă de protejare a pădurilor României, reproșându-i lui Costel Alexe, actualul ministru al Mediului, Apelor şi Pădurilor, că nu s-a ținut de cuvânt atunci când și-a asumat faptul că va lupta pentru protejarea pădurilor din România, incident despre care noi am scris AICI.

Ei bine, la doar câteva zile, doamna Elena Vukic s-a trezit atât în privat cât și în public atacată de către un așa zis jurnalist, persoană publică deci, cu niște invective menite să apere „onoarea” și orgoliul marelui ministru liberal al Mediului, Apelor şi Pădurilor.

Trolii din presa locală ai PNL-ului atacă ieșenii nemulțumiți de peneliștii incompetenți

Foto: captură facebook

„O hârcă de babă l-a hărțuit pe președintele PNL Iași! Hoașca sigur a fost tocmită de Maricel & Camelia!”, a scris pe contul său Bogdan Baghiu

Foto: captură facebook

Căutând în arhivele unor publicații ieșene, am descoperit potrivit ReporterIS.ro că acest Bogdan Baghiu ar fi „jurnalist”(!?) la Știrea de Iași, de fapt fiind și doar unicul semnatar al materialelor de acolo, activând mai curând ca mercenar și ca troll în solda unor diverși politicieni sau formațiuni politice, decât ca un jurnalist în adevăratul sens al cuvântului:

”Baghiu și Știrea de Iași sunt piloni ai „războiului nevăzut” purtat de o armată murdară (…) cu tot ceea ce înseamnă opozanți: politicieni, jurnaliști, oameni de afaceri.”, scrie ReporterIS

Și într-o mare măsură cele afirmate de către jurnaliștii de la reporteris.ro se cam confirmă în practică. Doamna Elena Vukic a fost victima unor atacuri grobiene din partea acestui Bogdan Boghiu, doar pentru că și-a expus opinia în fața ministrului Costel Alexe.

Foto: captură Facebook / Vukic Elena

Dar Baghiu nu s-a limitat doar la a o ataca prin intermediul unor mesaje în privat pe doamna Elena Vukic, ci a simțit nevoia să-i scrie și câteva comentarii „de dulce” pe pagina ei personală, iar mai apoi să o toace mărunt pe contul lui personal de facebook.

Foto: captură Facebook / Vukic Elena

Citiți și: Costel Alexe, fugărit de o bătrână din Piața Unirii din Iași: “Mincinosule, cum poți spune că nu se taie ilegal lemn din România?”

Foto: captură facebook
Foto: captură facebook
Foto: captură facebook

Galerie Foto:

[envira-gallery id=”111643″]
Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns