RSS
TwitterFacebookPinterest

Liberalii, noii bolșevici, la pachet cu USR – PLUS: pentru ăștia drepturile și libertățile sunt un lux sau un …. moft

După stupefianta declarație de acum câțiva ani a lui madam Prună, când aceasta a lăsat o țară întreagă cu gura căscată după ce a afirmat că “discuţia despre drepturi e un lux teoretic”, un nou demnitar român calcă în străchini cu sensibilitatea unui elefant scăpat în vitrina cu bibelouri și porțelanuri.

apiland.ro

Deputata PNL Cristina Trăilă a declarat în cadrul unei emisiuni de la Antena 3 în care se discuta aprins despre problemele legate de legea carantinării și izolării că în România „s-a exagerat puțin cu drepturile și libertățile, aici vorbim de un interes general”!?

„Cred că sănătatea tuturor e mai importantă decât un moft de ora 23.00. Da, e un moft la ora 23.00 să stai la o terasă”, a mai afirmat deputata PNL Cristina Trăilă

Citiți și: În timp ce DNA vâna caltaboș și struți, PDL-ul călărea pe multiple conflicte de interese și corupție nesfârșită?

Dacă tocmai așa zișii reprezentanți ai doctrinei liberale au ajuns să promoveze îngrădirea drepturilor și libertăților cu atâta lejeritate, atunci se mai poate vorbi în România de existența unui autentic Partid NAȚIONAL Liberal?

PS: Nu cumva e un moft și pentru liberali să promoveze cu atâta înverșunare politicile acestea de inspirație bolșevică?Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]